ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ... dunamitispress@yahoo.gr ...dunamitis1@gmail.com.... 24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο...

Τρίτη 12 Ιουνίου 2018

Δημήτρης Τζανακόπουλος ...«Είναι μεγάλη χαρά, μεγάλη τιμή, μεγάλη η συγκίνηση που για πρώτη φορά η ελληνική κυβέρνηση δηλώνει «παρούσα» στο Athens Pride.

 
Το παρόν έδωσε και μερίδα του πολιτικού κόσμου στο Athens Pride. Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους,

 η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μπαλάφας...
ο υφυπουργός Εργασίας, Νάσος Ηλιόπουλος, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αννέτα Καββαδία, ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής Παύλος Χρηστίδης κ.ά.

Ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος απευθύνθηκε στον κόσμο από την εξέδρα του Pride.

«Είναι μεγάλη χαρά, μεγάλη τιμή, μεγάλη η συγκίνηση που για πρώτη φορά η ελληνική κυβέρνηση δηλώνει «παρούσα» στο Athens Pride. Σε αυτή την γιορτή που καταφάσκει την ισότητα την ελευθερία, την αγάπη, τον έρωτα. Σε αυτή την γιορτή που ταυτόχρονα είναι και κραυγή αγωνίας και διεκδίκησης, όλων εκείνων, οι οποίοι κι οι οποίες έχουν βιώσει τις διακρίσεις στο σχολείο , στη γειτονιά, στο στρατό , στην καθημερινή τους επαφή με το κράτος για όλους εκείνους κι εκείνες, που καθημερινά αγωνίζονται για έναν κόσμο ελευθερίας κι ισότητας» επισήμανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος κατά την διάρκεια ομιλιών πριν την πορεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου