ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ... dunamitispress@yahoo.gr ...dunamitis1@gmail.com.... 24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο...

Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017

ΠΙΕΡΙΑ....Το τελευταίο αντίο, στο Σάββα Σιδηρόπουλο, είπαν το απόγευμα σύντροφοι, φίλοι και «αντίπαλοι»

Σύντροφοι, φίλοι και «αντιπαλοι» είπαν το τελευταίο αντίο
Σε ηλικία 64 ετών έφυγε από τη ζωή την Κυριακή το στέλεχος του ΚΚΕ στο νομό μας και πρώην δημοτικός σύμβουλος Κατερίνης Σάββας Σιδηρόπουλος



Το τελευταίο αντίο, στο Σάββα Σιδηρόπουλο, είπαν το απόγευμα σύντροφοι, φίλοι και 

«αντίπαλοι», αφού με τη συνεπή πορεία του, είχε κατακτήσει τον σεβασμό όλων, από όποιο πόστο κι αν υπηρέτησε τα κοινά.

Ψήφισμα για την απώλεια του πρώην δημοτικού συμβούλου, ο οποίος υπήρξε και επικεφαλής του Συνδυασμού «Δημοτική Αγωνιστική Κίνηση» εξέδωσε το Δημοτικό Συμβούλιο Κατερίνης, στο οποίο αναφέρονται τα εξής:

«Το Δημοτικό Συμβούλιο Κατερίνης, στη διάρκεια κατεπείγουσας συνεδρίασής του, σήμερα, ημέρα Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017, μετά από διαλογική συζήτηση και αφού έλαβε υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 65 του Ν.3852/2010, αποφάσισε ομόφωνα την έκδοση του παρακάτω ψηφίσματος: 

Να εκφράσει τα συλλυπητήρια των Δημοτικών Συμβούλων του Δήμου μας στους συγγενείς του εκλιπόντος Σάββα Σιδηρόπουλου, πρώην Δημοτικού Συμβούλου και επικεφαλής του συνδυασμού "Δημοτική Αγωνιστική Κίνηση" στο Δήμο Κατερίνης.

Να παραστεί αντιπροσωπεία του Δημοτικού Συμβουλίου στη νεκρώσιμη ακολουθία.

Να κατατεθεί στεφάνι στη σωρό του εκλιπόντος από το Δημοτικό Συμβούλιο και από το Δήμαρχο Κατερίνης.

Να δημοσιευθεί το παρόν στον τοπικό τύπο.

Εξουσιοδοτεί τον κ. Δήμαρχο για τα περαιτέρω.

Η απόφαση αυτή πήρε αριθμό 487/2017.»



Μήνυμα για την απώλεια του Σάββα Σιδηρόπουλου, εξέδωσε και η Κ.Ο. Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, όπως όπως σημειώνει «αποχαιρετά με θλίψη το σύντροφο Σάββα Σιδηρόπουλο

Ο σύντροφος Σάββας γεννήθηκε το 1953 στην Κατερίνη από γονείς αγρότες. Όλη του η οικογένεια συμμετείχε στους αγώνες του λαϊκού κινήματος. Ο πατέρας του ήταν από τα πρώτα στελέχη του Κόμματος στην Πιερία, από το 1934.

Έγινε μέλος της ΚΝΕ το 1977 και μέλος του Κόμματος το 1978. Μέχρι το 1991 πέρασε από πολλές στελεχικές θέσεις στη Νομαρχιακή Οργάνωση της Πιερίας. Στα δύσκολα χρόνια της κρίσης, την περίοδο 1990-1991, υπερασπίστηκε με αποφασιστικότητα τον επαναστατικό χαρακτήρα του Κόμματος. Στη συνέχεια συνέβαλε στην ανασυγκρότηση του Κόμματος ως γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Πιερίας. Μετά το 15ο Συνέδριο του Κόμματος εκλέχτηκε μέλος του Γραφείου Περιοχής της Οργάνωσης Κ. Μακεδονίας. Συνέχισε όσο του επέτρεπε η υγεία του να υπηρετεί από στελεχικές θέσεις το Κόμμα.

Υπήρξε υποψήφιος νομάρχης και υποψήφιος βουλευτής του Κόμματος σε πολλές εκλογικές αναμετρήσεις.

Ο σύντροφος Σάββας θα μείνει στην μνήμη των κομμουνιστών της Πιερίας και όλης της περιοχής για την αταλάντευτη σταθερότητα, τη συνέπεια και την κομματικότητά του.

Στη γυναίκα του και τα δύο του παιδιά εκφράζουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου