ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ... dunamitispress@yahoo.gr ...dunamitis1@gmail.com.... 24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο...

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019

Η απολογία του 32χρονού μοντέλου: «Δεν τον έσπρωξα. Με χτυπούσε και είχε κάνει ναρκωτικά»...η εντολέας μου δεν έσπρωξε ποτέ τον άνδρα», υποστήριξε ο συνήγορος υπεράσπισης της 32χρονης, Βασίλης Νουλέζας.





Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους αφέθηκε η 32χρονη που κατηγορείται ότι έσπρωξε τον φίλο της με 


αποτέλεσμα αυτός να πέσει από το μπαλκόνι του σπιτιού που έμεναν και να τραυματισθεί.

Μετά την απολογία της, τής επιβλήθηκαν οι όροι της εμφάνισης....
μία φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής όπου κατοικεί και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα. Σε βάρος της έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

«Ελπίζω να γίνει καλά. Φοβήθηκα μετά από καβγά που είχαμε και τον κλείδωσα έξω, στο μπαλκόνι. Κάλεσα τρεις φορές την αστυνομία για να με βοηθήσει. Ελπίζω να γίνει καλά και να πει την αλήθεια, ότι δεν τον έσπρωξα εγώ», ανέφερε η 32χρονη μετά την ολοκλήρωση της απολογίας της, μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες.

«Εννοείται πως θα τον επισκεφθώ στο νοσοκομείο, αν με αφήσει η οικογένειά του, γιατί αυτοί πιστεύουν πως εγώ τον έριξα…», συμπλήρωσε.

«Φώναζε και απειλούσε σε κατάσταση αμόκ, είχε καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ και ναρκωτικών ουσιών. Μέχρι τη δίκη θα αποδειχθεί πως η εντολέας μου δεν έσπρωξε ποτέ τον άνδρα», υποστήριξε ο συνήγορος υπεράσπισης της 32χρονης, Βασίλης Νουλέζας.


Ο συνήγορος της 32χρονης που συνελήφθη μετά την πτώση του συντρόφου της από τον 3ο όροφο πολυκατοικίας στη Βούλα, σε συνέντευξη του, ισχυρίστηκε πως το θύμα έπεσε μόνο του από το μπαλκόνι.

Περιγράφοντας το τι έλαβε χώρα στο διαμέρισμα πριν από την πτώση, ο δικηγόρος έκανε λόγο για έναν «έντονο καυγά» μεταξύ του ζεύγους, «φραστικό, αλλά και με χειροδικίες».

«Δέχθηκε επίθεση από έναν σωματικά υπέρτερο, που την έχει χτυπήσει και στο παρελθόν. Έχουμε φωτογραφικό υλικό και βίντεο», δήλωσε ακόμη ο δικηγόρος, τονίζοντας πως το όλο περιστατικό εκτυλίχθηκε στο εσωτερικό του διαμερίσματος και όχι στο μπαλκόνι.

«Στο μπαλκόνι τον είχε κλειδώσει, φοβούμενη για τη σωματική ακεραιότητά της, λίγα λεπτά πριν από την πτώση», εξήγησε και τόνισε πως η 32χρονη είχε καλέσει τρεις φορές την αστυνομία ζητώντας βοήθεια.

«Κάποιος που έχει σχεδιάσει και εκτελεί μία τέτοια εγκληματική ενέργεια δεν καλεί την αστυνομία», είπε.

Ακόμα, σημείωσε πως το ζευγάρι είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, ενώ ο επιχειρηματίας, όπως ισχυρίστηκε, είχε κάνει και χρήση ναρκωτικών.

«Προφανώς προσπάθησε, σε κατάσταση παράνοιας, να αποδράσει στον δεύτερο (σ.σ. όροφο) και από εκεί έχασε την ισορροπία του και έπεσε σε δέντρα», είπε αναφορικά με την πτώση.

«Αν τον είχε σπρώξει με δύναμη για να πραγματώσει το αδίκημα της ανθρωποκτονίας, δεν θα ήταν στη ζωή (σ.σ. ο 39χρονος)», τόνισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου