ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ... dunamitispress@yahoo.gr ...dunamitis1@gmail.com.... 24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο...

Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017

Θα σου βάλουμε τα λεφτά από το φακελάκι να τα φας. Συνεννοηθήκαμε;» κραύγαζαν οι Ρουβίκωνες

ΟΥΔΕΝ  ΣΧΟΛΙΟΝ....ΤΟ  ΚΑΚΟ  ΠΑΡΑΓΙΝΕ   ΜΕ  ΤΑ  ΔΩΡΑΚΙΑ

«Θα έρθουμε έξω από το σπίτι σου και θα σου σπάσουμε το κεφάλι. Κι αν μας πιάσουν και πάμε φυλακή, ξέρεις τι θα κάνουμε;

 Θα βγούμε από τη φυλακή και θα σου ξανασπάσουμε το κεφάλι.

 Μη διανοηθείς, θα σου κόψουμε το χέρι.

Θα σου βάλουμε τα λεφτά από το φακελάκι να τα φας. Συνεννοηθήκαμε;» κραύγαζαν οι Ρουβίκωνες, τρομοκρατώντας τον γιατρό.

Παρά το γεγονός ότι δεκάδες υπάλληλοι εταιρείας σεκιούριτι μισθοδοτούνται από το νοσοκομείο για την ασφάλεια εργαζομένων και ασθενών – «Ο γιατρός εργάζεται 35 χρόνια στον Ευαγγελισμό, έχει χειρουργήσει πάνω από 4.000 ασθενείς» λέει πηγή που μίλησε στο protothema.gr – «Δεν φοβήθηκε καθόλου, αλλά δεν τον άφησαν να μιλήσει»
Πολλά είναι τα αναπάντητα ερωτήματα μετά τη χθεσινή εισβολή μελών του «Ρουβίκωνα» στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» της Αθήνας, όπου «τραμπούκισαν» γιατρό, για τον οποίο… κάποιος τους είπε ότι παίρνει «φακελάκια» .
«Θα έρθουμε έξω από το σπίτι σου και θα σου σπάσουμε το κεφάλι. Κι αν μας πιάσουν και πάμε φυλακή, ξέρεις τι θα κάνουμε; Θα βγούμε από τη φυλακή και θα σου ξανασπάσουμε το κεφάλι. Μη διανοηθείς, θα σου κόψουμε το χέρι. Θα σου βάλουμε τα λεφτά από το φακελάκι να τα φας. Συνεννοηθήκαμε;» κραύγαζαν οι Ρουβίκωνες, τρομοκρατώντας τον γιατρό.

Στενός συνεργάτης του γιατρού που δέχτηκε τις απειλές από τους αντιεξουσιαστές περιέγραψε το σκηνικό, μιλώντας στο protothema.gr: «Μπήκαν 15 άτομα χωρίς κουκούλες, δεν είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους».
Και συνέχισε: «Ο γιατρός εργάζεται 35 χρόνια στον Ευαγγελισμό, έχει χειρουργήσει πάνω από 4.000 ασθενείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου