ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ... dunamitispress@yahoo.gr ...dunamitis1@gmail.com.... 24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο...

Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017

H διαγραφή Παπακώστα ....Προσωπική απόφαση Μητσοτάκη

Mε μία προσωπική του απόφαση ο Κυριάκος Μητσοτάκης έθεσε την Κατερίνα Παπακώστα εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, σήμερα το πρωί. 

Ο πρόεδρος της ΝΔ έστειλε μάλιστα και σχετική επιστολή προς τον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση και του γνωστοποίησε ότι έθεσε εκτός ΚΟ τη βουλευτή Β’ Αθηνών.


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Μητσοτάκης δεν μπήκε καν στη λογική της διαπραγμάτευσης με τη βουλευτή της Β' Αθήνας, η οποία χθες το απόγευμα εκλήθη από τον γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας Κώστα Τσιάρα, προκειμένου να δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις.

Στοιχείο που βάρυνε ιδιαίτερα την απόφαση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης ήταν το γεγονός ότι στη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας που πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί η κυρία Παπακώστα αν και παρούσα δε ζήτησε το λόγο, προκειμένου να εκφράσει τους όποιους προβληματισμούς της. Αντιθέτως, προτίμησε να μιλήσει μερικές ώρες αργότερα στην ολομέλεια της Βουλής.

Εκεί η πρώην υφυπουργός Υγείας σημείωσε μεταξύ άλλων ότι «έγιναν προσωπικές αναφορές στον κύριο υπουργό που ήταν άσχετες με το νομοσχέδιο», αναφερόμενη στον υπουργό Άμυνας.

Με άλλα λόγια, με κομψό τρόπο πήρε επί της ουσίας το μέρος του Πάνου Καμμένου.

Η κυρία Παπακώστα μάλιστα προχώρησε ένα βήμα παραπέρα, λέγοντας ότι ορισμένες εκ των διατάξεων που η ΝΔ καταψηφίζει, κινούνται προς την σωστή κατεύθυνση.

Ήταν η τρίτη και «φαρμακερή» φορά που η κυρία Παπακώστα φλέρταρε με τη διαγραφή της από τη ΝΔ, καθώς είχαν προηγηθεί τον περασμένο Μάρτιο και Απρίλιο, δημόσιες τοποθετήσεις της, οι οποίες είχαν βρεθεί εκτός της κομματικής γραμμής.
Γιάννης Τρουπής 
http://www.liberal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου