ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ... dunamitispress@yahoo.gr ...dunamitis1@gmail.com.... 24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο...

Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018

Μην κάνετε τον γιατρό....

Μην κάνετε τον γιατρό και παρασύρετε άτομα να χρησιμοποιούν διάφορα βότανα και ουσίες που μπορεί να ωφελούν σε κάτι και να βλάπτουν σε κάτι άλλο. Γράφετε για την κανέλλα π.χ, που ωφελεί στο σάκχαρο και στο κυκλοφοριακό, 

.....αλλά είναι ολέθρια 
σε περιπτώσεις έλκους του στομάχου. 

Επίσης ερεθίζει την χολή με αποτέλεσμα φοβερούς κολικούς, ειδικά

 αν κάποιος έχει χολοκυστοπάθεια υπό λανθάνουσα μορφή.
 Και οι νεφροί ερεθίζονται με την κανέλλα. Επίσης η κανέλλα ερεθίζει τον προστάτη των ανδρών και ειδικά στις μεγαλύτερες από τα 45 ηλικίες, η χρήση της μπορεί να προξενήσει εύκολα καρκίνο του προστάτου.

Η κανέλλα είναι ένα πολύ νόστιμο μπαχαρικό, που πρέπει να το χρησιμοποιούμε με μέτρο, αραιά και που. Όλες οι κανέλλες του εμπορίου δεν είναι ίδιες, αλλά όλες έχουν τις ίδιες παρενέργειες. Η καλή κανέλλα που έχει και τις θεραπευτικές ιδιότητες είναι η γνήσια κανέλλα της Κεϋλάνης (Cinnamomum verum ή Cinnamomum zeylanicum)..

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος10:40:00 μ.μ.

    Χαχα χαχα πέθανα. Μια χαρά τα λες. Προτείνω να τις κλείσουμε τις φαρμακευτικες κι όταν αρρωσταινουμε να κάνουμε μόνο τα πατερημα μας και να τρώμε κανέλα αναμεμυγμενη με κουρκουμα και τζιντζερ. Δεν τα κατηγορώ, αντιθέτως τα χρησιμοποιώ όπως όλοι αλλά παν μέτρον άριστον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή