ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ... dunamitispress@yahoo.gr ...dunamitis1@gmail.com.... 24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο...

Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018

Ο Β. Τσιάρτας άστραψε και βρόντηξε... για την Τ. Στεφανίδου

Μετά το σαλό που προκλήθηκε και την δημόσια συγγνώμη του σταθμού Ε, ο γνωστός διεθνής ποδοσφαιριστής, έκανε ένα επικό σχόλιο για την Τ. Στεφανίδου και όλα όσα παρουσιάστηκαν στην εκπομπή της.

Συγκεκριμένα στην θεματική ενότητα που εμφανίζεται η συμπαθής και ταλαντούχα κατ’ 

Ο Β. Τσιάρτας άστραψε και βρόντηξε

άλλα stand up comedian Λίλα Σταμπούλογλου, εμφανίστηκε ντυμένη με στολή Μακεδονίτισσας σαρκάζοντας
 το Συλλαλητήριο στην Θεσσαλονίκη.
καρναβάλι, κοροϊδεύοντας τις πατροπαράδοτες Μακεδονίτικες ενδυμασίες.

Χαρακτήρισε τους διαδηλωτές φολκλόρ λέγοντας πώς αν αυτοί (οι διαδηλωτές) ήταν στον στρατό του Μέγα Αλέξανδρου θα έκαναν το βασίλειο του Φραπέ, σε ένα προσβλητικό σχόλιο για τους Θεσσαλονικείς.

Ο Β. Τσιάρτας άστραψε και βρόντηξε και με post στο Facebook κατεκεραυνώνει την γνωστή παρουσιάστρια.


Όπως είναι γνωστό, ο Βασίλης Τσιάρτας έχει μια ιδιαίτερη ευαισθησία με το θέμα «Μακεδονία», αφού αφενός είναι γέννημα-θρέμμα Ρουμλουκιώτης, αφετέρου ο παππούς του ήταν Μακεδονομάχος και μέχρι και τα βαθιά του γεράματα πάντα έπαιρνε μέρος στις παρελάσεις με την παραδοσιακή φορεσιά του Μακεδονομάχου.
Διαβάστε την ανάρτηση του Βασίλη Τσιάρτα:


Με αφορμή λοιπόν τον ντόρο που προκάλεσε η εκπομπή της Τατιάνας χθες το μεσημέρι από το κανάλι Έψιλον, όπου η stand up comedian Λίλα Σταμπούλογλου σατίρισε εκείνους που πήραν μέρος στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία ντυμένοι με Μακεδονικές στολές, ανάρτησε στο facebook την άποψή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου