ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ... dunamitispress@yahoo.gr ...dunamitis1@gmail.com.... 24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο...

Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ....Ο ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΞΕΡΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ....

ΠΡΟΣΟΧΗ
Δημοσίευση: 04/02/2017
Νέες καταγγελίες Γεωργιάδη για το ταξίδι Τσίπρα στο Παρίσι... 


Τη σύμβαση μεταξύ του Οργανισμού Διαχείρισης Δημόσιου Χρέους και της επενδυτικής τράπεζας Rothschild ζητά με ερώτησή του στη Βουλή ο Άδωνις Γεωργιάδης, ουσιαστικά αμφισβητώντας τον ισχυρισμό της κυβέρνησης πως ο Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε με εκπροσώπους του οργανισμού στο Παρίσι για το ζήτημα του χρέους.

Τη σύμβαση μεταξύ του Οργανισμού Διαχείρισης Δημόσιου Χρέους και της επενδυτικής τράπεζας Rothschild ζητά με ερώτησή του στη Βουλή ο Άδωνις Γεωργιάδης, δίνοντας συνέχεια στις χθεσινές του καταγγελίες για το μέχρι πρότινος άγνωστο ταξίδι του πρωθυπουργού στο Παρίσι.

Σύμφωνα με κύκλους του Μεγάρου Μαξίμου, ο πρωθυπουργός βρέθηκε στο Παρίσι μετά τη Σύνοδο των Χωρών του Νότου στη Λισαβόνα για να συναντηθεί με τον πρόεδρο της εταιρίας L’Oreal και εκπροσώπους της Rothschild, την οποία χαρακτήρισαν επίσημο σύμβουλο του ΟΔΔΗΧ.

Με νέες δηλώσεις του ο αντιπρόεδρος της ΝΔ υποστήριξε ότι αν ο κ. Τσίπρας πράγματι συναντήθηκε με εκπροσώπους της Rothschild, όπως υποστήριξαν οι αξιωματούχοι του Μεγάρου Μαξίμου, η συνάντηση θα έπρεπε οπωσδήποτε να περιλαμβάνει στελέχη του οικονομικού επιτελείου.

Η ΝΔ καταγγέλλει ότι ο πρωθυπουργός πήγε στη γαλλική πρωτεύουσα ταξίδι με την οικογένειά του, με χρήματα των ελλήνων φορολογούμενων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου