ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ... dunamitispress@yahoo.gr ...dunamitis1@gmail.com.... 24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο...

Τρίτη 27 Μαρτίου 2018

Σε εγκληματική αμέλεια απέδωσε ο Πούτιν την πυρκαγιά στο εμπορικό κέντρο

Σε εγκληματική αμέλεια απέδωσε σήμερα ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, την καταστροφική 

πυρκαγιά στο Κεμέροβο, σύμφωνα με τη ρωσική κρατική τηλεόραση. 

Η φωτιά που ξέσπασε την Κυριακή στο εμπορικό κέντρο της Σιβηρίας στοίχισε τη ζωή σε 64 ανθρώπους, μεταξύ των οποίων 41 παιδιά, σύμφωνα με το πρακτορείο Interfax που επικαλείται τη λίστα των θυμάτων. 

Στο σημείο όπου ξέσπασε η πυρκαγιά υπήρχαν κινηματογραφικές αίθουσες και ένας παιδότοπος όπου πολλά παιδιά έπαιζαν χωρίς τους γονείς τους.

Τι συμβαίνει εδώ; Δεν είναι πόλεμος, δεν είναι μία τυχαία έκρηξη μεθανίου. Ο κόσμος ήρθε για να χαλαρώσει, ήταν παιδιά. 

Μιλάμε για το δημογραφικό και χάνουμε τόσους ανθρώπους. Γιατί; Εξαιτίας μιας εγκληματικής αμέλειας, από απροσεξία. Πώς είναι δυνατόν να συμβεί αυτό;»,


 διερωτήθηκε ο Πούτιν κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε με υπουργούς στο Κεμέροβο.

Οι υπηρεσίες που διερευνούν τα αίτια που προκάλεσαν την τραγωδία ανέφεραν ότι οι υπεύθυνοι της ασφάλειας είχαν θέσει εκτός λειτουργίας το σύστημα επικοινωνίας με το κοινό στο εσωτερικό του εμπορικού κέντρου, ενώ οι έξοδοι κινδύνου ήταν παράνομα κλειστές.

Εν τω μεταξύ, το Interfax μετέδωσε ότι περίπου 300 άνθρωποι συναθροίστηκαν έξω από το δημαρχείο της περιοχής, απαιτώντας την απόλυση των υπευθύνων ασφαλείας του εμπορικού κέντρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου