ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ... dunamitispress@yahoo.gr ...dunamitis1@gmail.com.... 24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο...

Δευτέρα 2 Απριλίου 2018

ΝΑΙ ΚΥΡΙΕ ΤΟΣΚΑ....ΕΓΙΝΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ...52χρονος επιχειρηματίας τραυματίστηκε σοβαρά κατά την ένοπλη ληστεία που έγινε στο σπίτι του στην Κηφισιά

Σε πλήρη καταστολή και με υποστήριξη της αναπνοής ο 52χρονος επιχειρηματίας μετά το δεύτερο χειρουργείο
Ολοκληρώθηκε το δεύτερο χειρουργείο στο οποίο υπεβλήθη όταν οι γιατροί διαπίστωσαν αιμορραγία στο νεφρό..

ΤΟ  ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΛΗΣΤΕΙΑΣ
Ο επιχειρηματίας Αλέξανδρος Σταματιάδης, 52 ετών και πατέρας 3 παιδιών είναι
το θύμα των αδίστακτων ληστών, που εισέβαλαν τα ξημερώματα της Μεγάλης Δευτέρας στο σπίτι του στην Κάτω Κηφισιά για να τον ληστέψουν και τελικά έφυγαν, αφού
πρώτα τον πυροβόλησαν στην πλάτη και τον τραυμάτισαν πολύ σοβαρά. 

Η οικογένεια Σταματιάδη, κατάγεται από την Άνδρο και δραστηριοποιείται στο χώρο της ενέργειας. Ο Αλέξανδρος Σταματιάδης δραστηριοποιείται στον χώρο της ενέργειας, ενώ είναι πρόεδρος στην εταιρεία Light Partners. 

Πρόκειται για έναν εξαιρετικό οικογενειάρχη και πολύ σοβαρό άνθρωπο. Συγκλονιστικές είναι οι λεπτομέρειες από την πρώτη κατάθεση που έκανε η σύζυγος του θύματος στην αστυνομία. Όταν ξύπνησε με τον σύζυγό της αντίκρισαν δύο κουκουλοφόρους μέσα στο υπνοδωματιό τους που τους έβριζαν και τους απειλούσαν στα ελληνικά. 

Ο άνδρας της, τονίζει, αντέδρασε και πιάστηκε στα χέρια με έναν από τους ληστές ο οποίος προηγουμένως τον είχε χτυπήσει στο κεφάλι με ένα σιδερένιο αντικείμενο. Εκείνη την στιγμή ο δεύτερος τον πυροβόλησε στην πλάτη.

Σε κατάσταση σοκ στο νοσοκομείο βρίσκονται η σύζυγος και τα παιδιά του. Όλοι τους ήταν μέσα στο σπίτι όταν τα ξημερώματα εισέβαλαν οι ληστές. Στο σπίτι και συγκεκριμένα στο υπόγειο, κοιμόταν και η οικιακή βοηθός της οικογένειας. Η γυναίκα δεν άκουσε τίποτα και ξύπνησε όταν οι δράστες πυροβόλησαν πισώπλατα τον επιχειρηματία. 

Νωρίτερα, ο ένας τον είχε χτυπήσει στο κεφάλι με σιδερένιο αντικείμενο αλλά ο 52χρονος συνέχισε να παλεύει, με αποτέλεσμα ο δεύτερος δράστης να τον πυροβολήσει στην πλάτη τουλάχιστον δυο φορές. Η σύζυγος του επιχειρηματία που ήταν παρούσα τις δραματικές στιγμές της εισβολής είναι σε κατάσταση σοκ και ακόμα δεν έχει δώσει κατάθεση στην αστυνομία. 

Το μόνο που μπόρεσε να πει ήταν «προσευχηθείτε για τον Αλέξανδρο και ανάψτε ένα κερί για εκείνον«. Επειδή ο άτυχος άνδρας έχει χάσει πολύ αίμα, άνθρωποι από το οικογενειακό του περιβάλλον βρέθηκαν στο νοσοκομείο για να δώσουν αίμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου