ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ... dunamitispress@yahoo.gr ...dunamitis1@gmail.com.... 24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο...

Τετάρτη 25 Απριλίου 2018

Eτοιμάζουν κοινή συνέντευξη τύπου για τους Ολιγάρχες και την διαπλοκή! Θα παρευρίσκονται και οι υπ. Δικαιοσύνης Κοντονής-Παπαγγελόπουλος


Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες οι δύο επικεφαλής της συγκυβέρνησης Τσίπρας και Καμμένος ετοιμάζουν κοινή συνέντευξη τύπου με θέμα την εγχώρια διαπλοκή και τους εγχώριους ολιγάρχες.

Στην συνέντευξη τύπου θα παρευρίσκονται και οι υπ. Δικαιοσύνης Κοντονής-Παπαγγελόπουλος.

Οι κυβερνώντες αποφάσισαν να περάσουν
στην αντεπίθεση με μια συνέντευξη-Κούγκι η οποία θα εγκαινιάσει και την προεκλογική περίοδο.

Στην διάρκεια της συνέντευξης θα μοιρασθούν στοιχεία στους δημοσιογράφους (σχεδιάζεται να μετέχουν και οι ανταποκριτές των διεθνών ΜΜΕ) για τα σκάνδαλα στα οποία εμπλέκονται οι εγχώριοι ολιγάρχες, για τις κινήσεις των λογαριασμών των υπεράκτιων εταιριών τους, για τον τρόπο που επηρεάζουν τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης, για την εμπλοκή τους σε κορυφαία σκάνδαλα της μεταπολίτευσης και πάει λέγοντας.

Οι Τσίπρας και Καμμένος οδηγήθηκαν σ΄αυτή την πρωτοβουλία μια και θεωρούν την διαπλοκή (δημοσκοπικά) ως αχίλλειο πτέρνα του Κυριάκου Μητσοτάκη. Μάλιστα λέγετια ότι θα παρουσιάσουν και νέα στοιχεία γύρω από παλαιά αλλά διαχρονικά σκάνδαλα.

Εν ολίγοις θα το γλεντήσουμε…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου