ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ... dunamitispress@yahoo.gr ...dunamitis1@gmail.com.... 24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο...

Κυριακή 3 Ιουνίου 2018

ΠΙΕΡΙΑ... Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Γεώργιος εξέδωσε μικρή εγκύκλιο-κάλεσμα στην πανελλήνια αυτή κινητοποίηση.

Το Σάββατο 2 Ιουνίου, στο Βαπτιστήριο του Ιεροὐ Ναού Αγίας Τριάδας Κατερίνης, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη των Προϊσταμένων των Ιερών Ναών της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος μετά από πρόσκληση 

ΠΑΛΛΑΪΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΠΙΕΡΙΕΩΝ
ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 

και υπό την προεδρία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεωργίου, με αποκλειστικό αντικείμενο το συντονισμό της μαζικής συμμετοχής των Πιεριέων στο Συλλαλητήριο της Τετάρτης 6 Ιουνίου στην Κατερίνη.

Οι Προϊστάμενοι των Ενοριών ενημερώθηκαν για το συζητούμενο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων, επισημαίνοντας τα κύρια σημεία παλαιού ανακοινωθέντος της Ιεράς Συνόδου και πρόσφατων δηλώσεων του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου.

Η συμμετοχή καθώς της τοπικής κοινωνίας, από φορείς, πολιτιστικούςσυλλόγους, σωματεία, ομοσπονδίες και ενώσεις θα είναι μαζική.

Εκτός από τα λεωφορεία που θα δρομολογηθούν δωρεάν από τις Ενορίες, πολλοί κάτοικοι της Πιερίας θα μετακινηθούν και με ιδιωτικά μέσα μεταφοράς.

Επίσης, αναμένεται και μεγάλη συμμετοχή Θεσσαλονικέων και κατοίκων άλλων ομόρων περιοχών, που είτε παραθερίζουν στην Πιερία, είτε θέλουν να ενώσουν στη φωνή τους με τους Πιεριείς.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Γεώργιος εξέδωσε μικρή εγκύκλιο-κάλεσμα στην πανελλήνια αυτή κινητοποίηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου