ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ... dunamitispress@yahoo.gr ...dunamitis1@gmail.com.... 24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο...

Τετάρτη 15 Αυγούστου 2018

Αντιστράτηγος ε.α Ιωάννης Δρακωνάκης...Κάποιος πρέπει να τον βάλει στη θέση του και να του εξηγήσει ότι τα διακριτικά των ΟΥΚ και των Ειδικών Δυνάμεων δεν είναι στολές της Αποκριάς.


Με μια ανοικτή επιστολή – φωτιά, ο κ. Ιωάννης Δρακωνάκης Αντιστράτηγος ε.α, επίτιμος Διοικητής της 1ης Μεραρχίας, «γκρεμίζει» τη μανία του 

υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου, να εμφανίζεται και να φωτογραφίζεται με στρατιωτική ενδυμασία ....

Με το θάρρος της γνώμης του, ο στρατηγός λέει μεγαλόφωνα αυτό που ψυθιρίζει όλη η Ελλάδα: 

«Δεν μπορεί ο κ. Καμμένος να μετατρέπει τη στρατιωτική περιβολή σε επικοινωνιακό τσίρκουλο».

Ο καταδρομέας – στρατηγός ανάρτησε την επιστολή
του στο ίντερνετ και αποδομεί πλήρως τα επικοινωνιακά, πολιτικά καραγκιοζιλίκια που διασύρουν όλα τα στελέχη των Ενόπλεων Δυνάμεων που τιμούν με την ψυχή τους και τη σωματική τους ακεραιότητα τα «πράσινα μπερέ» και το Εθνόσημο.


Επιτέλους, κάποιος πρέπει να πει στον κ. Καμμένο ότι δεν μπορεί να συνεχίσει να «εμπορεύεται» το κύρος των Ενόπλεων Δυνάμεων για να διασώσει το πολιτικό του προφίλ.

Κάποιος πρέπει να τον βάλει στη θέση του και να του εξηγήσει ότι τα διακριτικά των ΟΥΚ και των Ειδικών Δυνάμεων δεν είναι στολές της Αποκριάς.

Αυτές οι ενέργειες προκαλούν μόνο ντροπή για τις Ένοπλες Δυνάμεις και για το Έθνος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου