ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ... dunamitispress@yahoo.gr ...dunamitis1@gmail.com.... 24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο...

Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2018

Μαύρα Βαν, FBI και CIA απλώνουν δίχτυ παρακολουθήσεων πάνω από το Παμμακεδονικό συλλαλητήριο



Μαύρα Βαν, FBI και CIA απλώνουν δίχτυ παρακολουθήσεων πάνω από το Παμμακεδονικό συλλαλητήριο – Η ναυαρχίδα του 6ου στόλου καταπλέει στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας θα διεξαχθεί η φετινή, 83η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης. Τιμώμενη χώρα στη ΔΕΘ είναι οι ΗΠΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΑ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ που
όμοιά τους, δεν έχει ξαναζήσει η χώρα.


Στο πλαίσιο της ασφυκτικής αστυνόμευσης λόγω του μεγάλου παμμακεδονικού συλλαλητηρίου, πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη της Ελληνικής Αστυνομίας, όπου αποφασίστηκε τα μέτρα να είναι αυστηρά και να «προλαμβάνουν» τα ενδεχόμενα επεισόδια πριν από την έναρξή τους.

Στη σύσκεψη μάλιστα μετείχαν και αξιωματούχοι του FBI και της CIA, που βρίσκονται από την περασμένη εβδομάδα στη χώρα μας και έχουν αποκτήσει πρόσβαση σε όλες τις κάμερες και τα συστήματα ασφαλείας της ΕΛ.ΑΣ, προκειμένου να σχεδιάσουν και εκείνοι τα μέτρα προστασίας της αμερικανικής αποστολής στη ΔΕΘ, καθώς το περίπτερο των Ηνωμένων Πολιτειών θα είναι το μεγαλύτερο της Έκθεσης, ενώ στην πόλη θα βρεθεί και ο Αμερικανός υπουργός Εμπορίου, Γουίλμπουρ Ρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου