ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ... dunamitispress@yahoo.gr ...dunamitis1@gmail.com.... 24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο...

Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2018

Στο σφυρί η έπαυλη Βγενόπουλου στην Εκάλη


Εδώ και χρόνια, από το βράδυ που άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στο σπίτι του στην Εκάλη, μια οικογενειακή διαμάχη -με εμπλοκή του Δημοσίου- έχει ξεκινήσει για την περιουσία του Ανδρέα Βγενόπουλου.

Η διαμάχη, ανάμεσα στα παιδιά..
του Ανδρέα Βγενόπουλου και την τελευταία σύζυγό του, έγινε δικαστική και, τελικά, επέτρεψε στο Δημόσιο να υποθηκεύσει το συγκεκριμένο ακίνητο.


Η μυθική έπαυλη της οδού Πάρνηθος περνά πλέον στον έλεγχο του Δημοσίου, καθώς το Κέντρο Ελέγχου Φορολογουμένων Μεγάλου Πλούτου (ΚΕΦΟΜΕΠ) υποθήκευσε το οίκημα για οφειλές φόρου εισοδήματος, έκτακτης εισφοράς, εισφορές και τέλη για τα φορολογικά έτη από το 2003 έως το 2018.

Σύμφωνα με τα επίσημα έγγραφα, η πρώτη υποθήκη αφορά τον Φίλιππο Βγενόπουλο, γιο του επιχειρηματία και της Ρουμάνας Στεφανία Ανδρέα, η δεύτερη τη Μελίνα Βγενόπουλου -κόρη του επιχειρηματία και της Βρετανίας Gilbert- και η τρίτη την Αρετή Σουβατζόγλου – τελευταία σύζυγό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου