Στην αρχή, το κρέας θα κολλήσει, αλλά, μόλις ψηθεί για 2 λεπτά, θα ξεκολλήσει. Γυρίζουμε τις λωρίδες και τις... ροδίζουμε για άλλα 2 λεπτά από την άλλη πλευρά.
Ρίχνουμε τις πιπεριές, ανακατεύουμε για 1 λεπτό και προσθέτουμε το ξίδι, το ελαιόλαδο και το σκόρδο. Χαμηλώνουμε τη φωτιά αρκετά και σιγομαγειρεύουμε για 5 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν κάπως οι πιπεριές, ανακατεύοντας τακτικά.
http://www.kathimerini.gr
Προσθέτουμε τη ρίγανη ή το θυμάρι, αλάτι, την καυτερή πιπεριά (αν βάλουμε) και τις ντομάτες. Ανακατεύουμε και μαγειρεύουμε για άλλα 10 - 15 λεπτά ή μέχρι να δέσει η σάλτσα. Αν προτού ολοκληρωθεί το μαγείρεμα σωθούν τα υγρά, προσθέτουμε λίγο ζεστό νερό.
Μοιράζουμε το κρέας με τη σάλτσα στα πιάτα και συνοδεύουμε με ένα απλό πιλάφι ή με πατάτες τηγανητές ή με κουσκούς.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου