ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ... dunamitispress@yahoo.gr ...dunamitis1@gmail.com.... 24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο...

Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2018

Στο Στόχαστρο Αναρχικών και η Εκκλησία για την …»Συμφωνία των Πρεσπών»


Μετά τα τρικάκια στην Ιερά Μητρόπολη της Θεσσαλονίκης των Αντιεξουσιαστών ήρθαν και οι Βόμβες στις Εκκλησίες και στους Ιερούς Ναούς ….
Γιατί απλά αντέδρασαν λέει στην Συμφωνία των Πρεσπών

Τίποτε δεν φαίνεται και δεν είναι τυχαίο για τις επιθέσεις που δέχεται η εκκλησία μετά και την υπογραφή και την αντίδραση των 22 Μητροπολιτών..

Όσο και να μην θέλουμε να συνδέσουμε τα γεγονότα αυτό και μόνο το γεγονός το συνδέει και απορίας άξιο η αντίαδραση των Αναρχικών υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών που έφτασαν να χαρακτηρίζουν όσους δεν συμφωνούν με την Συμφωνία των Πρεσπών ,Ακροδεξιούς και Φασίστες!

Κάτι ανάλογο λένε και οι Κυβερνώντες και η απορία μας είναι αυτή …Ο Πάνος Καμμένος και το Κόμμα των ΑΝΕΛ που συγκυβερνούν οι Αριστεροί του Σύριζα και δεν είναι υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών ,τι είναι Φασίστες και Ακροδεξιοί ;

Αν είναι έτσι πως και συμπίπτουν οι απόψεις των Αναρχικών με των Κυβερνητικών …Ο δε τ.Υπουργός Κουρουμπλής συνέδεσε την Καταστροφή της Κύπρου με τους Μητροπολίτες που έκαναν εξωτερική πολιτική όπως δήλωσε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου