ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ... dunamitispress@yahoo.gr ...dunamitis1@gmail.com.... 24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο...

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Μαρία Σπυράκη σχολιάζοντας το πόρισμα του ΣΥΡΙΖΑ ....«είναι όλα τόσο αδύναμα που δεν συνιστούν λόγους για σύσταση προανακριτικής»

  
Ανοιχτή στήριξη στον Α. Γεωργιάδη για το θέμα του ΚΕΕΛΠΝΟ προσφέρει η ΝΔ.

 Η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Μαρία Σπυράκη σχολιάζοντας 

το πόρισμα του ΣΥΡΙΖΑ για το ΚΕΕΛΠΝΟ, που εμπλέκει τον αντιπρόεδρο...
του κόμματός της, το χαρακτηρίζει φιάσκο

 και υπογραμμίζει ότι «είναι όλα τόσο αδύναμα που δεν συνιστούν λόγους για σύσταση προανακριτικής».

«Η ΝΔ βαδίζει με όλα της τα στελέχη για τη νίκη στις εκλογές, νίκη που βασίζεται στην πεποίθηση των περισσοτέρων πολιτών ότι η χώρα αξίζει καλύτερα και μπορεί η ΝΔ να της δώσει τις χαμένες δυνατότητες που της στέρησαν Τσίπρας και Καμμένος» συνέχισε.

Στηλίτευσε το σχόλιο του πρωθυπουργού ότι «είμαστε κυβέρνηση 100 ημερών», υπογραμμίζοντας: 

«Είναι εξαιρετικά προσβλητικό ο κ. Τσίπρας να προχωρεί σε μία διαγραφή μνήμης των πολιτών. Κυβερνούν από το 2015. Ο κ. Τσίπρας προσπαθεί να μας πείσει ότι κυβερνά 100 μέρες.Το πρόβλημα της διαχείρισης του προϋπολογισμού αποδεικνύει ότι δεν έχει κανένα σχέδιο. 

Ένα παράδειγμα είναι ότι θα μπορούσε να υιοθετήσει το πρόγραμμα του κυρίου Μητσοτάκη για τις 120 δόσεις με ελάχιστη δόση 20 ευρώ».

Επίσης, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι σιωπά για το σκάνδαλο ΔΕΠΑ- Λαυρεντιάδη και έθεσε σειρά ερωτημάτων με αφορμή τη συνέντευξη του πρώην διευθύνοντα συμβούλου της ΔΕΠΑ Θόδωρου Κιτσάκου.

«Εβδομάδες τώρα και ενώ νέα στοιχεία έρχονται στο φως για το σκάνδαλο ΔΕΠΑ -Λαυρεντιάδη η κυβέρνηση σιωπά. Ισχύει ότι ο κ.Κιτσάκος είχε ενημερώσει σχετικά εφτά υπουργούς; Ισχύει ή όχι το ότι του έγινε η σύσταση να κάνει λίγη υπομονή; Ισχύει ή όχι;Ισχύει ή όχι ότι άλλες εταιρίες φαντάσματα συμφερόντων του κυρίου Λαυρεντιάδη επιχείρησαν να πάρουν τα λιπάσματα;» διερωτήθηκε.

Επανέλαβε ότι «η ΝΔ έχει τονίσει ότι η συμφωνία των Πρεσπών δεν είναι επωφελής για τη χώρα και δε θα πει ναι ούτε στην παρούσα ούτε στην επόμενη βουλή, όπου και θα είναι πλειοψηφία. Σε όλες τις επόμενες κινήσεις της κυβέρνησης σχετικά με την Αλβανία συστήνουμε προσοχή».

Τέλος αναφέρθηκε και στις δηλώσεις του κ. Αλαβάνου, τονίζοντας πως: «Οι διαπιστώσεις του κ. Αλαβάνου αποδεικνύουν ότι ο κ.Τσίπρας κάνει τα πάντα για να παραμείνει στην καρέκλα. Την τελική απόφαση θα την πάρουν οι πολίτες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου