ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ... dunamitispress@yahoo.gr ...dunamitis1@gmail.com.... 24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο...

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019

Υποψήφιος δήμαρχος δήμου Δέλτα, Αλέξανδρος Διαμαντόπουλος.

«Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ» 
το όνομα του συνδυασμού
του Αλέξανδρου Διαμαντόπουλου για τον δήμο Δέλτα

«Ο τόπος μου ήταν και είναι πάντα η προτεραιότητά μου. Στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2019, μαζί με τη νέα
γενιά του τόπου, ξεκινάμε κάτι μεγάλο που θα αλλάξει την περιοχή όπου ζούμε και μεγαλώνουμε τα παιδιά μας» δήλωσε σήμερα, Τετάρτη, σε συνάντηση με δημοσιογράφους ο υποψήφιος δήμαρχος Δέλτα, Αλέξανδρος Διαμαντόπουλος στην παρουσίαση του ονόματος και του λογότυπου του συνδυασμού.


«Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ» είναι το όνομα του συνδυασμού με σήμα το τρίγωνο που αποτελείται από εννιά διαφορετικού χρώματος γραμμές, όσες 

και οι περιοχές του δήμου Δέλτα. Σύνθημα της υποψηφιότητας είναι ...
το «για μια καλύτερη ζωή στο δήμο Δέλτα».

Η συζήτηση με τους δημοσιογράφους επεκτάθηκε σε όλη την ατζέντα των θεμάτων από τις βασικές αρχές της υποψηφιότητας μέχρι τα τοπικά ζητήματα επικαιρότητας, το πρόβλημα με τους λογαριασμούς νερού στον πρώην δήμο Εχεδώρου, τα πλευρικά διόδια στα Μάλγαρα και την εγκληματικότητα. 

«Ο δήμος Δέλτα θυμίζει ξεχασμένο δήμο και πρόκειται για περιοχή που δεν έχει αξιοποιηθεί με βάση τις δυνατότητες που έχει. Η περιοχή έχει πλούτο που δεν μπορούμε να τον εκμεταλλευτούμε» ανέφερε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος δήμαρχος δήμου Δέλτα, Αλέξανδρος Διαμαντόπουλος.



Επόμενο βήμα, η μεγάλη εκδήλωση το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου στις 19:30 στο θεατράκι του 2ουδημοτικού σχολείου Ιωνίας στα Διαβατά όπου θα παρουσιαστούν οι βασικοί άξονες του προγράμματος ενώ θα γίνει παρουσίαση και των πρώτων υποψηφίων δημοτικών συμβούλων. 



Ακολουθεί σύντομο βιογραφικό του υποψηφίου δημάρχου Δέλτα




ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

Γεννήθηκε το 1983 στα Διαβατά, όπου κατοικεί μέχρι σήμερα.

Είναι πτυχιούχος της σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος του Πανεπιστημίου Μακεδονίας στις Ευρωπαϊκές Πολιτικές Νεολαίας, Εκπαίδευσης & Πολιτισμού.

Διευθύνει τον Εκπαιδευτικό οργανισμό «ΑΚΜΩΝ Α.Ε.» στο παράρτημα της Θεσσαλονίκης. Παράλληλα είναι συνιδρυτής του «Delta youth in action» που δραστηριοποιείται σε ευρωπαϊκά προγράμματα εκπαίδευσης και κινητικότητας νέων.

Συμμετέχει στα κοινά από τα φοιτητικά του χρόνια. Μεταξύ άλλων, Πρόεδρος του Συλλόγου Φοιτητών στο ΤΕΙ Φλώρινας, μέλος του πρώτου δημοτικού συμβουλίου νέων του δήμου Εχεδώρου.

Το 2010 εκλέχθηκε Περιφερειακός Σύμβουλος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας λαμβάνοντας την πρώτη θέση μεταξύ των συνυποψηφίων του στον δήμο Δέλτα. Πρώτος ξανά σε σταυρούς και στις περιφερειακές εκλογές του 2014 όπου διετέλεσε εκπρόσωπος Τύπου της παράταξης.

Είναι παντρεμένος με την Elena Silacheva και έχουν μία κόρη, την Ευαγγελία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου