ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ... dunamitispress@yahoo.gr ...dunamitis1@gmail.com.... 24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο...

Τετάρτη 17 Απριλίου 2019

Μπαρτσελόνα - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 3-0



Ψήγματα της διαφοράς δυναμικότητας ανάμεσα στη Μπαρτσελόνα και τη ΜάντσεστερΓιουνάιτεντ είχαν φανεί και από το πρώτο παιχνίδι ...των δύο ομάδων στο «Ολντ Τράφορντ» για τα προημιτελικά του Champions League.

Το βράδυ της Τρίτης (16/4), όμως, αυτή η διαφορά φάνηκε ξεκάθαρα και εκκωφαντικά στο χορτάρι του «Καμπ Νόου», με τους «μπλαουγκράνα» να επικρατούν με το ευρύ 3-0 και σε συνδυασμό με το «μαξιλαράκι» του πρώτου αγώνα, να παίρνουν πανηγυρικά το εισιτήριο για τα ημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Ευρώπης.

Η Γιουνάιτεντ είχε ένα πολύ καλό πρώτο 7λεπτο, με τον Μάρκους Ράσφορντ μάλιστα να έχει προσπάθεια στο δοκάρι στο 6', όμως από εκεί κι έπειτα ανέλαβε δράση ο κορυφαίος εν ενεργεία παίκτης στον κόσμο.

Διαιτητής: Φέλιξ Μπριχ (Γερμανία)

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (Ερνέστο Βαλβέρδε): Τερ Στέγκεν, Σέρχι Ρομπέρτο (71' Σεμέδο), Πικέ, Λενγκλέ, Άλμπα, Μπούσκετς, Ράκιτιτς, Άρτουρ (75' Βιδάλ), Κοουτίνιο (81' Ντεμπελέ), Μέσι, Σουάρες.

ΜΑΝ. ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ (Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ): Ντε Χέα, Τζόουνς, Λίντελοφ, Σμόλινγκ, Γιάνγκ, Φρεντ, ΜακΤόμινεϊ, Πογκμπά, Λίνγκαρντ (80' Σάντσες), Μαρσιάλ (65' Νταλότ), Ράσφορντ (73' Λουκάκου).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου