ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ... dunamitispress@yahoo.gr ...dunamitis1@gmail.com.... 24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο...

Κυριακή 12 Μαΐου 2019

ΚΑΤΕΡΙΝΗ...Παπαχατζή Χάιδω.. Η αγάπη, η συνεισφορά και η ενεργή συμμετοχή στην τοπική ανάπτυξη, είναι τα συστατικά για μια ζωή που αξίζει να ζούμε!





Αγαπώ τον τόπο μου και θέλω το περιβάλλον στο οποίο ζω και δραστηριοποιούμαι να είναι αισθητικά όμορφο και πολιτιστικά ενεργό και ενδιαφέρον, να υπάρχει...
καθαριότητα και ασφάλεια, ποιοτική παροχή ...

αυτοδιοικητικών υπηρεσιών με διαφάνεια και σεβασμό στον κάθε πολίτη, σε όλες τις ομάδες ανθρώπων, και να νοιώθω ότι ανήκω σε μια ενεργή και όμορφη κοινωνία.

 Η αγάπη, η συνεισφορά και η ενεργή συμμετοχή στην τοπική ανάπτυξη, είναι τα συστατικά για μια ζωή που αξίζει να ζούμε! Γεννήθηκα στην Κατερίνη και είμαι κόρη του Μιχάλη Παπαχατζή, έμπορου καφέδων, και της Στέλλας Παπαχατζή το γένος Μπάσδρα. 

Σπούδασα στο τμήμα Γραφιστικής της Σχολής Γραφικών Τεχνών και Καλλιτεχνικών Σπουδών στην Αθήνα και κατέχω μεταπτυχιακό στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων με εξειδίκευση 

στο Marketing από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στο χώρο της Διαφήμισης και της Οπτικής Επικοινωνίας με την εταιρία «The Partners, design and production». Μιλάω Αγγλικά και Γαλλικά.

 Το 1995 παντρεύτηκα με τον Γιώργο Μακρίδη και απέκτησα δύο παιδιά, τον Παύλο και τον Μιχάλη φοιτητές των Οικονομικών Επιστημών. Το 2011 εξελέγην πρώτη φορά στο Επιμελητήριο Πιερίας και ανέλαβα τη θέση προέδρου του Τμήματος Υπηρεσιών καθώς και τη θέση μέλους στην ΚΕΕΕ, (Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδας). 


Το 2017 επανεξελέγην πρώτη στις εκλογές του Επιμελητηρίου Πιερίας, αναλαμβάνοντας τη θέση του Οικονομικού Επόπτη της Διοικητικής Επιτροπής. Από το 2014 έως και σήμερα, δύο συνεχόμενες θητείες, ως εκλεγμένο μέλος της διοίκησης, συμμετέχω στον Οργανισμό του Φεστιβάλ Ολύμπου από τη θέση της υπεύθυνης Δημοσίων Σχέσεων. 

Από το 2014 έως και σήμερα είμαι ενεργό μέλος της διοίκησης του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Κατερίνης. Είμαι μέλος της διοικητικής επιτροπής του παραρτήματος Πιερίας της Παναθηναϊκής Πανελλαδικής Οργάνωσης Γυναικών. 

Αγαπώ τον τόπο μου και θέλω το περιβάλλον στο οποίο ζω και δραστηριοποιούμαι να είναι αισθητικά όμορφο και πολιτιστικά ενεργό και ενδιαφέρον, να υπάρχει καθαριότητα και ασφάλεια, ποιοτική παροχή αυτοδιοικητικών υπηρεσιών με διαφάνεια και σεβασμό στον κάθε πολίτη, σε όλες τις ομάδες ανθρώπων, και να νοιώθω ότι ανήκω σε μια ενεργή και όμορφη κοινωνία. 

Η αγάπη, η συνεισφορά και η ενεργή συμμετοχή στην τοπική ανάπτυξη, είναι τα συστατικά για μια ζωή που αξίζει να ζούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου