ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ... dunamitispress@yahoo.gr ...dunamitis1@gmail.com.... 24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο...

Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019

«Ούρλιαζα και καλούσα σε βοήθεια»: Συγκλονίζει η μαρτυρία της νεαρής που κατήγγειλε απόπειρα βιασμού στη Μυτιλήνη


Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε στην ΕΛ.ΑΣ. η νεαρή, ο αλλοδαπός 

μπήκε σπίτι της από το παράθυρο του δωματίου και της επιτέθηκε.


Τις στιγμές τρόμου που έζησε μέσα στο ίδιο της το σπίτι, περιέγραψε στους αστυνομικούς η κοπέλα από τη Μυτιλήνη την οποία αποπειράθηκε να βιάσει ένας αλλοδαπός.


Συγκλονίζει η μαρτυρία της κοπέλας που μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star:

«Άρχισα να ουρλιάζω και να καλώ βοήθεια, ενώ εκείνος επιχειρούσε να με ακινητοποιήσει στο κρεβάτι για να τελειώσει αυτό που άρχισε. Ξύπνησε ο αδελφός μου και όρμησε στο δωμάτιο για να δει τι συμβαίνει. Στη θέα του ο μετανάστης εγκατέλειψε την προσπάθειά του. Ο αδελφός μου άρχισε να τον κυνηγάει μέσα στο σπίτι και κατάφερε να του ρίξει μερικές γροθιές».

Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε στην ΕΛ.ΑΣ. η νεαρή, ο αλλοδαπός μπήκε σπίτι της από το παράθυρο του δωματίου και της επιτέθηκε. 
Η νεαρή φώναζε με αποτέλεσμα να ξυπνήσει ο αδερφός της, ο οποίος κυνήγησε τον δράστη και τον χτύπησε. 
Τελικά ο επίδοξος βιαστής κατάφερε να διαφύγει από το παράθυρο από το οποίο μπήκε πηδώντας στον δρόμο από ύψος περίπου πέντε μέτρων. Η Αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου