ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ... dunamitispress@yahoo.gr ...dunamitis1@gmail.com.... 24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο...

Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020

Κακή εμφάνιση για τον Παναθηναϊκό στα Γιάννενα και ήττα με 1-0 από τον ΠΑΣ



Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε κακή εμφάνιση απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, κι έτσι έδωσε 

την ευκαιρία στον μαχητικότατο «Άγιαξ» της Ηπείρου να επικρατήσει με 1-0 στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα, για
τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, που διεξήχθη την Τετάρτη στο στάδιο «Ζωσιμάδες».

Πλέον οι «πράσινοι» καλούνται να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ στον αγώνα ρεβάνς, που θα πραγματοποιηθεί στο ΟΑΚΑ στις 29 Ιανουαρίου, προκειμένου να μην βρεθούν πρόωρα εκτός διοργάνωσης.

Σε έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο (η μία πλευρά του γηπέδου ήταν… παγοδρόμιο, με τους παίκτες να «παλεύουν» για να σταθούν όρθιοι), οι Γιαννιώτες, οι οποίοι αγωνίζονται στη Super League 2, έπαιξαν με πολύ μεγαλύτερο πάθος κι ένταση στο πρώτο ημίχρονο και βρήκαν το γκολ που έψαχναν στο 28ο λεπτό με τον Παμλίδη.

Ο εφετινός, πρώτος σκόρερ του ΠΑΣ, «διάβασε» την πορεία της μπάλας, μετά το σουτ του Κάστρο και την κόντρα πάνω στον Ζαχίντ και με εξαιρετικό «τσίμπημα» μπροστά από τον Διούδη, έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.

Το γκολ των γηπεδούχων ήρθε σε μία στιγμή, που ο Παναθηναϊκός έπαιζε με 10 παίκτες λόγω του τραυματισμού του Αποστολάκη, ο οποίος γύρισε πολύ άσχημα το πόδι του σε μία από τις δεκάδες λακκούβες του γηπέδου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα του Δώνη ανέβασε αρκετά την απόδοσή της, όμως ήταν για ακόμη μία φορά τρομερά άστοχη.

Στο 56’ ο Καμπετσής πλάσαρε από πολύ καλή θέση λίγο άουτ, ενώ στο 73’, ο επιθετικός των «πράσινων», είδε τον Γιαννίκογλου να κάνει την απόκρουση του… αγώνα, μετά το δυνατό σουτ που έπιασε από το όριο της περιοχής.

Στα τελευταία λεπτά, ο ΠΑΣ έψαξε στην κόντρα και δεύτερο γκολ, όμως σε δύο περιπτώσεις ο Παμλίδης καθυστέρησε πολύ στην τελική επιλογή του και σπατάλησε τις ευκαιρίες του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παναθηναϊκός διαμαρτυρήθηκε έντονα προς τον Φωτιάδη για χέρι του Παντελάκη στο 60’, με τον ρέφερι της αναμέτρησης να δείχνει, ωστόσο, χαρακτηριστικά πως προηγήθηκε επιθετικό φάουλ του Καμπετσή.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ (Αργύρης Γιαννίκης): Γιαννίκογλου, Αποστολόπουλος, Σκόνδρας, Παντελάκης, Μπουκουβάλας, Σιόντης, Κάστρο, Καρτάλης (74’ Νάουμετς), Ξύδας (84’ Λιάσος), Παμλίδης, Κρίζμαν (68’ Λέο Μπατίστ).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Αποστολάκης (29’ λ.τρ. Κουρμπέλης), Κολοβέτσιος, Πούγγουρας, Χατζηθεοδωρίδης, Νούνες, Χρ. Δώνης, Μπεκ (46’ Περέα), Ζαχίντ, Χατζηγιοβάνης (74’ Μπουζούκης), Καμπετσής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου