ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ... dunamitispress@yahoo.gr ...dunamitis1@gmail.com.... 24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο...

Κυριακή 29 Μαρτίου 2020

ΣΩΣΤΕ ΟΣΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ κ. Χαρδαλιά…....Ξέρετε είμαι θετικός στον coronavirus-πάρτε τα μέτρα σας…




 ΤΟ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΑ....  ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΖΕΤΑΙ ΚΑΤΩ....ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ  ΘΑ ΓΙΝΕΙ  Η ΣΟΥΜΑ...

Άφησε όλους αυτούς τους μήνες απίστευτα περιθώρια κινήσεων -καταστροφικά τόσο για τους ίδιους και τις οικογένειές τους όσο και για την...
ινότητα-στους επαναπατρισθέντες αλλά και σε όσους ταξίδευαν.


Υπάρχει περίπτωση πελάτη του Αστέρα Βουλιαγμένης (πριν κλείσουν τα ξενοδοχεία) ο οποίος την ώρα που πλήρωνε στη ρεσεψιόν και αναχωρούσε από το ξενοδοχείο είπε στο προσωπικό:
-Ξέρετε είμαι θετικός στον coronavirus-πάρτε τα μέτρα σας…


Ενώ θα έπρεπε να βρίσκονται σε παρακολούθηση έστω κι εάν πρόσκαιρα κάποιοι ήταν αρνητικοί στον ιό. Αρκεί να σας πούμε ότι για τη μεταφορά του 25χρονου από την Ικαρία πέταξε στρατιωτικό αεροπλάνο και ο τύπος μπήκε σε ειδικό θάλαμο αφού στο μεταξύ είχε έλθει σε επαφή με δεκάδες Ικαριώτες-μέχρι και πάρτυ είχε κάνει.

Τώρα πλέον η αντίδραση της κυβέρνησης έρχεται πολύ αργά και είναι πολύ λίγη.

“Γνωρίζω ότι πολλοί Έλληνες θα ήθελαν να επιστρέψουν αλλά αυτό δεν είναι δυνατόν. Όσο και αν φωνάζουν κάποιοι θα πρέπει να μείνουν εκεί. Ιδίως εκείνοι που δεν απαντούν στην Πρεσβεία σε ερωτήματα. Εκείνοι που πραγματικά θα επαναπατριστούν είναι εκείνοι που έχουν πραγματικά ανάγκη.”

Πολύ αργά κ. Χαρδαλιά…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου