ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ... dunamitispress@yahoo.gr ...dunamitis1@gmail.com.... 24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο...

Πέμπτη 2 Απριλίου 2020

Τεράστια αποδοχή...



Τεράστια αποδοχή για Μητσοτάκη και Τσιόδρα.....

 Εννέα στους δέκα θεωρούν έγκυρη την ενημέρωσή του λοιμωξιολόγου για την πανδημία της Covid19...

Στις 23 μονάδες εκτοξεύθηκε η διαφορά στην πρόθεση ψήφου ...

Σχεδόν σαρωτική είναι η αποδοχή των κυβερνητικών αποφάσεων για την αντιμετώπιση της πανδημίας σύμφωνα με δύο δημοσκοπήσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας την Πέμπτη το βράδυ. 

Σύμφωνα με την δημοσκόπηση της Pulse για λογαριασμό του ΣΚΑΪ, το 82% των πολιτών αξιολογεί θετικά τις αποφάσεις και τις ενέργειες της κυβέρνησης. Μητσοτάκης στο CNN: 


Αποκαταστήσαμε την εμπιστοσύνη στο κράτος μετά από μια δεκαετία Πατήστε εδώ Σύμφωνα με την εταιρεία σφυγμομέτρησης της κοινής γνώμης, η ανησυχία των πολιτών για την πανδημία έχει σχεδόν 

διπλασιαστεί από την προηγούμενη μέτρηση (42%): το 78% των πολιτών δηλώνει ότι ανησυχεί πολύ ή αρκετά, έναντι 7% που δηλώνει λίγο ή καθόλου. 

Περισσότερο ανησυχούν οι πολίτες μεγαλύτερης ηλικίας (84% σε ηλικίες άνω των 60 ετών), αλλά και στους νεότερους το ποσοστό αγγίζει το 70%.  

Αξιοσημείωτο είναι ότι θετικά αξιολογεί την κυβέρνηση ως προς το συγκεκριμένο ζήτημα ακόμη και το 78% των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ.

Τέλος, σε ότι αφορά την πρόθεση ψήφου η διαφορά της ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ έχει εκτοξεθεί στις 23 μονάδες καθώς η ΝΔ συγκεντρώνει ποσοστό 45% έναντι 22% του ΣΥΡΙΖΑ και

ενώ στην προηγούμενη έρευνα της εταιρείας η διαφορά των δύο κομμάτων ήταν στο 14%. Συντριπτική είναι και η δημοσκοπική υπεροχή του κ. Μητσοτάκη έναντι του Αλέξη Τσίπρα στο

ερώτημα για τον καταλληλότερο Πρωθυπουργό: 52% έναντι 22%, μια διαφορά 31% ενώ στην προηγούμενη έρευνα πριν από έναν μήνα, η διαφορά ήταν -πάντα υπέρ του κ. Μητσοτάκη- στο 21%. 
Πηγή: Protagon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου