ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ... dunamitispress@yahoo.gr ...dunamitis1@gmail.com.... 24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο...

Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2018

Ολυμπιακός: Τελειώνει άμεσα ο Φιγκέιρας, στη θέση του ο Ιγκόρ Σίλβα

Ο Ντιόγκο Φιγκέιρας φεύγει, ο Ιγκόρ Σίλβα πάει στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Σύμφωνα με πληροφορίες απ’ την Πορτογαλία, η απομάκρυνση του 26χρονου 

ακραίου αμυντικού δεν θεωρείται απλώς δεδομένη, αλλά επισπεύδεται κιόλας. Δεν αποκλείεται, 

μάλιστα, ακόμη και την Τετάρτη (10/1) να οριστικοποιηθεί η «αλλαγή σελίδας» στην καριέρα του Πορτογάλου, που άμεσα θα επιφέρει και… αλλαγή σκυτάλης στη συγκεκριμένη θέση.

Ο Ιγκόρ Σίλβα βρίσκεται από τη Δευτέρα (8/1) στην Αθήνα και περιμένει να ανάψει το «πράσινο φως», από την αποχώρηση Φιγκέιρας, προκειμένου να ενσωματωθεί στις προπονήσεις του Ολυμπιακού. Ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ έπαιξε 90 λεπτά στο ματς απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, το τελευταίο όπως όλα δείχνουν με τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης και εφόσον επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες για τη φυγή Φιγκέιρας, τότε άμεσα ο 21χρονος Βραζιλιάνος θα φορέσει τα ερυθρόλευκα.

Σημειωτέον ότι και ο Τριαντάφυλλος από τον Αστέρα Τρίπολης είναι «κλεισμένος» από τον Ολυμπιακό, με τη δική του μετακόμιση στον Πειραιά να τοποθετείται χρονικά για το προσεχές καλοκαίρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου