ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ... dunamitispress@yahoo.gr ...dunamitis1@gmail.com.... 24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο...

Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2018

Σοβαρό τροχαίο με πολλούς τραυματίες στην Κρήτη - Ανάμεσά τους και παιδιά

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι, στην Εθνική Οδό Ηρακλείου – Ρεθύμνου στο ύψος της Αγίας Πελαγίας, θέτοντας σε κινητοποίηση τις αρχές, καθώς εκφράζονται φόβοι ότι από τη...

σφοδρή σύγκρουση δύο αυτοκινήτων, υπάρχουν αρκετοί τραυματίες. Μάλιστα, εκτιμάται ότι στο τροχαίο έχουν εμπλακεί συνολικά 7 άτομα, ανάμεσα τους και παιδιά που επέβαιναν στο ένα από τα δύο αυτοκίνητα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του cretapost.gr, στο σημείο έχουν σπεύσει τέσσερα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, μαζί με δύο γιατρούς, καθώς και δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με έξι πυροσβέστες για τον απεγκλωβισμό των τραυματιών.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τροχαίο δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί. Στο ένα αυτοκίνητο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες φαίνεται πως επέβαιναν παιδιά, μέλη της ίδιας οικογένειας, ενώ στο δεύτερο όχημα δύο άτομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου