ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ... dunamitispress@yahoo.gr ...dunamitis1@gmail.com.... 24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο...

Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

Ο Μανώλης Σιώπης ζήτησε από τον Πέδρο Μαρτίνς να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό...ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΕΔΡΕ

Αίτημα να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό από την πρώτη ημέρα της προετοιμασίας της ομάδας, για να πάει στη Λεχ Πόζναν -από την οποία φαίνεται πως έχει δεχθεί πρόταση- φαίνεται πως κατέθεσε ο Μανώλης Σιώπης στον Πέδρο Μαρτίνς και τους “ερυθρόλευκους”.
“Ο μεγάλος Νταιφάς έλεγε ότι όλοι είναι ΝΑΝΟΙ μπροστά στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ...
ΟΝΤΩΣ   ΗΤΑΝ ΠΡΟΦΗΤΗΣ  .... ΔΕΝ  ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ  ΝΑΝΟΥΣ  Ο ΘΡΥΛΟΣ

Η συγκεκριμένη εξέλιξη έχει κάνει έξαλλους... τους ανθρώπους του Ολυμπιακού (είχε παρθεί απόφαση ο παίκτης να μείνει στο ρόστερ της ομάδας τη νέα σεζόν), που μάλιστα έχουν υποψίες για… δάκτυλο της ΑΕΚ πίσω από την υπόθεση (σ.σ ο Έλληνας μέσος έχει πλέον μάνατζερ τον Μπρούνο Τζιρίλο, ενώ έχει πολύ καλές σχέσεις με το νέο τεχνικό της Ένωσης, Μαρίνο Ουζουνίδη).

Μάλιστα, το πρόσφατο σχόλιο του Κώστα Καραπαπά στο Facebook φαίνεται πως “φωτογραφίζει” τον Σιώπη.

“Ο μεγάλος Νταιφάς έλεγε ότι όλοι είναι ΝΑΝΟΙ μπροστά στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Απο την πρώτη μέρα τονίστηκε ο βασικός κανόνας της ομάδας. Πειθαρχία και σεβασμός στη φανέλα και τον Σύλλογο. Όσοι δεν το καταλαβαίνουν και νομίζουν ότι μπορούν να κάνουν παιχνιδάκια με ατζέντηδες και άλλους… πονηρούς, θα το μετανοιώνουν πικρά”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου