ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ... dunamitispress@yahoo.gr ...dunamitis1@gmail.com.... 24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο...

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018

Μιχάλης Τσαμάζ...Πρωταγωνιστής στην εποχή της Οπτικής Ινας

O Ομιλος ΟΤΕ-COSMOTE και ο επικεφαλής του κ. Μιχάλης Τσαμάζ είναι ο Πρωταγωνιστής στην Νέα Εποχή της Οπτικής Ινας κι αυτό γιατί πολύ έγκαιρα ο ΟΤΕ επένδυσε και εξακολουθεί να επενδύει στην εξέλιξη της Τεχνολογίας των Τηλεπικοινωνιών. 


Η Εποχή της Οπτικής Ινας βρίσκει τον Κορυφαίο Οργανισμό Τηλεπικοινωνιών της χώρας πανέτοιμο να ανταποκριθεί στις ανάγκες των ελληνικών οικογενειών.

Σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ της Καθημερινής από το Φάληρο, τον Βύρωνα και την Καλαμάτα θα ξεκινήσει η διαθεσιμότητα της οπτικής ίνας που θα φτάνει μέχρι το σπίτι (fiber to the home, ftth). 

Aναμένεται να ακολουθήσουν, τον Σεπτέμβριο, το Μοσχάτο, η Καλαμαριά και η Λάρισα.
 Το μηνιαίο κόστος κάθε σύνδεσης εκτιμάται σε 40 έως 46 ευρώ ανά μήνα, εκ των οποίων το ελληνικό κράτος προτίθεται να καλύψει μέσω κουπονιού τα 13 ευρώ και για περίοδο 24 μηνών. 

Το κουπόνι που θα λάβει κάθε δικαιούχος, θα διατεθεί χωρίς εισοδηματικά ή άλλα κριτήρια και θα περιλάβει επιπλέον επιδότηση 48 ευρώ για την απόκτηση του κατάλληλου τερματικού εξοπλισμού.

Η κυβέρνηση προτίθεται να διαθέσει περί τα 700 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση της θέσης της χώρας στα δίκτυα νέας γενιάς (superfast broadband) εκ των οποίων 250 εκατ. ευρώ αφορούν την ενίσχυση της ζήτησης συνδέσεων ftth. Mόνο τον πρώτο χρόνο, δηλαδή μέχρι 31 Μαρτίου 2019, πρόθεση είναι να διατεθούν 130-140.000 συνδέσεις ftth για τις οποίες έχει εξασφαλιστεί επιδότηση περίπου 50 εκατ. ευρώ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες στον δικτυακό τόπο «sfbb.gr».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου