ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ... dunamitispress@yahoo.gr ...dunamitis1@gmail.com.... 24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο...

Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

Φοβούνται λαική εξέγερση... Αίφνης αφυπνίσθη ο οξυδερκής λαός και αποδοκιμάζει τους πολιτικούς ηγέτες

Αίφνης αφυπνίσθη ο οξυδερκής λαός και αποδοκιμάζει τους τιτανοτεράστιους πολιτικούς μας ηγέτες; 

Τι συνέβη; Σταμάτησαν να μας ψεκάζουν; 

Η μήπως πρόκειται για τους συνήθεις ταλαίπωρους ακτιβιστές όπως η ηρωική Αυγή Βουτσινά που έχουν το κουράγιο να αντιστέκονται; 

Οπως και νάχει πάντως οφείλουν οι αντιπολιτευόμενοι την κυβέρνηση ολιγάρχες να ανοίξουν ένα κοινό ταμείο για τους Ελληνες πολίτες που αντιστέκονται στο σαρδανάπαλο καθεστώς. Στην κυβέρνηση έχουν πλεον αρχίσει...
να φοβούνται λαική εξέγερση. Κι αυτό παρά τα συγχαρητήρια που δέχονται από τους δανειστές εταίρους. Οφείλουν οι εγχώριοι Γιουλενιστές ολιγάρχες να μοιράσουν χρήμα στο λαό για να γκρεμίσει το καθεστώς Σύριζα. Μόνο έτσι θα πέσει ο Τσίπρας: Με αυθόρμητους καλοπληρωμένους μπαχαλάκηδες που θα αποδοκιμάζουν βουλευτές και υπουργούς του Σύριζα όπου τους πετυχαίνουν. 

Στην διάρκεια της αποδοκιμασίας θα τραβάνε και φωτογραφίες για να αποζημιώνονται από τους Ολιγάρχες. Ετσι όποιος εκσφενδονίσει γιαούρτι σε υπουργό θα παίρνει 500 ευρώ bonus από το Ταμείο των Γκιουλενιστών Ολιγαρχών. Οποιος δε εκσφενφονίσει κάτι πιο βρώμικο θα παίρνει 1.000 ευρώ. Οποιος αφήσει στον τόπο υπουργό ή βουλευτή του Σύριζα θα κερδίζει μια γκαρσονιέρα με πιπίνια. Αυτά είναι κίνητρα για να αρχίσει επιτέλους η αυθόρμητη παλλαική αντίσταση-από το παλλακίδα! 

 Κατά τα λοιπά άγριες αποδοκιμασίες δέχθηκαν ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θοδώρα Τζάκρη από πολίτες κατά την επίσκεψή τους στην Εισαγγελία στα Γιαννιτσά. Την στιγμή που αποχωρούσαν από το κτήριο όπου στεγάζεται η Εισαγγελία και το Ειρηνοδικείο Γιαννιτσών, κόσμος που ήταν στους γύρω δρόμους άρχισε να τους αποδοκιμάζει με ένα παρατεταμένο «ουυυ» και να τους αποκαλεί «προδότες». Χαρακτηριστική είναι η εικόνα στο βίντεο, όπου διακρίνεται η κ. Τζάκρη να φεύγει με σκυμμένο το κεφάλι-μεταδίδει το Πρώτο Θέμα. «Προδότη» φώναζαν τον Κοντονή στα Γιαννιτσά Αποδοκιμασίες δέχτηκε κατά την διάρκεια ομιλίας του σε εκδήλωση και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Λάρισας, Νίκος Παπαδόπουλος.


Οι αποδοκιμασίες που ακούγονταν έντονα από το ακροατήριο για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων σε Βόρεια Μακεδονία, διέκοψαν τον γνωστό για την αγροτοσυνδικαλιστική του δράση Λαρισαίο, που αποχώρησε φανερά ενοχλημένος από το βήμα. Οι διαμαρτυρόμενοι ζητούσαν από τον Νίκο Παπαδόπουλο να πάρει πίσω την υπογραφή του, εννοώντας την στήριξή του στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, κατά την διαδικασία της περασμένης εβδομάδας στη Βουλή.

Την ίδια ώρα ακυρώθηκε, για λόγους ασφαλείας, η συνάντηση της υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά με τον δήμαρχο Χερσονήσου, Γιάννη Μαστοράκη, υπό το φόβο επεισοδίων, όμοιων με αυτά που σημειώθηκαν χθες στα Χανιά. Σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα της επίσκεψης της υπουργού, η συνάντηση με το δήμαρχο Χερσονήσου επρόκειτο να γίνει αμέσως μετά το ραντεβού με τον δήμαρχο Ηρακλείου, στις 12.30 το μεσημέρι, ωστόσο με πρωτοβουλία της ίδιας ακυρώθηκαν και οι δύο συναντήσεις. Πηγές του υπουργείου Τουρισμού, ωστόσο, διέψευδαν ότι το πρόγραμμα ακυρώθηκε, σημειώνοντας ότι ολοκληρώθηκε κανονικά.

 Ένταση δημιουργήθηκε έξω από τα καινούρια γραφεία των ΑΝΕΛ στο κέντρο των Χανίων από συγκεντρωμένους διαδηλωτές που εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για την στάση του κόμματος όσον αφορά την ονομασία των Σκοπίων. Οι διαδηλωτές φώναζαν συνθήματα για τη Μακεδονία ενώ αποδοκίμασαν την Υπουργό Τουρισμού Έλενα Κουντουρά καθώς και μέλη των ΑΝΕΛ κατά την είσοδό τους στα γραφεία, όπου σήμερα το απόγευμα πραγματοποιείται τελετή εγκαινίων τους, παρουσία της Υπουργού.

Υπενθυμίζεται οτι νωρίτερα σήμερα το πρωί, ο Μανώλης Αλιφιεράκης, υπέβαλε την παραίτησή του από μέλος των ΑΝΕΛ στα Χανιά και αναπληρωτής γραμματέας υγείας του κόμματος, με αφορμή την στάση των ΑΝΕΛ στην ονοματοδοσία της γείτονος χώρας. koundoura_mesa koundoura_mesa3 Σανό στην είσοδο των γραφείων των Ανεξάρτητων Ελλήνων στη Λ. Συγγρού πέταξαν ακτιβιστές.

Ειδικότερα, μια ημέρα μετά την υπογραφή της συμφωνίας στις Πρέσπες για το όνομα της ΠΓΔΜ, Αυγή Βουτσινά και Γιάννης Αθανασιάδης επισκέφθηκαν τα γραφεία των ΑΝΕΛ και πέταξαν σανό στην είσοδο.

 «Όπως εσείς μας ταΐζετε σανό τόσο καιρό, έτσι και εμείς σας φέραμε λίγο» είπαν κατά τη διάρκεια της διαμαρτυρίας τους για την πολιτική που εφαρμόζει το κόμμα του Πάνου Καμμένου.

Υπενθυμίζεται πως δεν είναι η πρώτη «δράση» που κάνει η κ. Βουτσινά, καθώς το 2016 είχε πετάξει μια κότα μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου, λίγο πριν τη συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου