ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ... dunamitispress@yahoo.gr ...dunamitis1@gmail.com.... 24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο...

Σάββατο 18 Αυγούστου 2018

Αυτό το κράτος κι αυτός ο λαός δεν έχουν καμμία τύχη


Γλεντάει το διεφθαρμένο κράτος, τους δημοσιογράφους, τις αρχές ασφαλείας και λοιπούς πεπετζήδες ο Ρουβίκωνας μετά την εισβολή στην Αυστριακή Πρεσβεία. 

Γύρευε ο Ρουβίκωνας να κάνει ντου στη Πολεοδομία που επέτρεψε να γίνουν τα οικιστικά όργια στο Μάτι, στη Πολεοδομία Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης, στη Πολεοδομία Μαρκοπούλου….Οι Πολεοδομίες και συγκεκριμένοι υπάλληλοι είναι ως γνωστόν άνδρα διαφθοράς.

Σε μία από τις Πολεοδομίες που αναφέραμε δύο υπάλληλοί της κατέληξαν στα δικαστήρια γιατί ο ένας έκλεβε ακόμη και τα ποσά από τις μίζες και τα λαδώματα αντί να τα μοιράζονται.

Τον είχε ρίξει στη μοιρασιά και κατέληξαν στα δικαστήρια. Στις μηνύσεις ανέφεραν υπηρεσιακούς λόγους…Εκτός από τις Πολεοδομίες υπάρχουν οι δημόσιοι οργανισμοί που είναι κάστρα εργατοπατέρων συνδικαλιστών, Φωτόπουλων, Ρίζων, Ρίζων, κλπ. Πράγματι ο Ρουβίκωνας και οι Ρουβίκωνες του μέλλοντός μας έχουν ευρύ πεδίο δράσης.



Ο Σύριζα είναι αλήθεια ότι εκτρέφει τους Ρουβίκωνες για να τους χρησιμοποιήσει ως Τάγμα Εφόδου όταν κερδίσει τις εκλογές ο Μητσοτάκης και αρνηθεί να κάνουν συγκυβέρνηση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ με Πρόεδρο Δημοκρατίας τον Καραμανλή, τον Εργατικό ώστε να καεί και η υπόλοιπη Ελλάδα.Αυτό το κράτος κι αυτός ο λαός δεν έχουν καμμία τύχη.

Η Μέρκελ με εκτελεστή τον Τσίπρα μάς έδωσε την χαριστική βολή. Σ΄αυτό το κράτος μετά από 8 χρόνια μνημονίων η λέξη μεταρρύθμιση είναι άγνωστη. Η λέξη αξιολόγηση επίσης. Η αριστεία προκαλεί ανατριχίλα στους συριζαίους κάφρους.


 Οπως επίσης και να ακουμπήσουν το Δημόσιο. Για όσους δεν κατάλαβαν το Δημόσιο έκαψε τους 100 ανθρώπους στο Μάτι. Το Δημόσιο που έδινε ρεύμα στα αυθαίρετα (τι ξεφτιλισμένος οργανισμός η ΔΕΗ που παρότι μονοπώλιο είναι χρεοκοπημένη), οι Πολεοδομίες του που έκαναν τα στραβά μάτια, η τοπική αυτοδιοίκηση που έγινε ριάλιτι και εφαλτήριο για πολιτικά νούμερα που θέλουν να γίνουν πρωθυπουργοί και πάει λέγοντας.

Ζούμε με φόντο ένα ξεφτιλισμένο κράτος σε μια χώρα που έχει μετατραπεί σε χέστρα του πλανήτη μια κι εδώ συρρέουν εκατομμύρια πρόσφυγες και λεχρίτες τουρίστες εάν δεις τι αφήνουν πίσω τους στις παραλίες. Αυτό το κράτος έχει μέσα του το DNA Σύριζα. Πρόκειται πράγματι για την Δικτατορία της Ανευθυνότητας (όπως πολύ σωστά γράφει εδώ η Μελίνα Δασκαλάκη).

Σ΄αυτό το κράτος θα ευδοκιμεί πάντα το DNA του Σύριζα που είναι βαρύ κατάλοιπο της Τουρκοκρατίας. Πολύ σύντομα δεν θα έχουμε μόνο έναν αλλά δεκάδες Ρουβίκωνες.

Τόσοι άνεργοι που τα ξύνουν υπάρχουν. Γιατί να αφήσουν τη πατέντα μόνο στον Καλαιτζίδη;

Για το τι είναι το DNA Σύριζα διαβάστε το άρθρο του συνεργάτης Αθανάσιου Χ. Παπανδρόπουλου που ακολουθεί:

Η απάντηση στο ερώτημα γιατί ο Σύριζα προσφεύγει στην χυδαιότητα είναι απλή: διότι κάποιοι την αποδέχονται ευχαρίστως και τιμούν δια της ψήφου τους αυτούς που την εκφράζουν.

Ο Σύριζα ως πολιτικός σχηματισμός τού 3% με 4% του εκλογικού σώματος, ήταν ένα δήθεν αριστερό κόμμα το οποίο εμπνεόταν από ολοκληρωτικές αντιλήψεις και ιδέες και μιλούσε την γλώσσα που οι ιδίου φυράματος ψηφοφόροι του ήθελαν να ακούσουν. Μία γλώσσα καφενείου, κατανοητή σε ανθρώπους συμπλεγματικούς, οι οποίοι κατά κανόνα κρύβουν την αμάθειά τους, το μίσος τους για τους άλλους και την ασημαντότητά τους επικαλούμενοι αριστερές ιδέες.



Όταν λοιπόν ο Σύριζα επικοινωνεί, στην ουσία σε αυτό το κοινό απευθύνεται. Άρα μόνον την χυδαιότητα μπορεί να χρησιμοποιεί. Ιδιαίτερα δε σήμερα, έχοντας εξαπατήσει όσους τον ψήφισαν, ο Αλέξης Τσίπρας και το κόμμα του έχουν την χυδαιότητα ως μοναδικό επικοινωνιακό όπλο.

Υπό αυτή την έννοια, το λεκτικά βοθρολύματα του Πολάκη και της Αυλωνίτου καμμία απολύτως έκπληξη δεν πρέπει να προκαλούν. Απλώς δείχνουν το ποιόν των ανθρώπων και όλων αυτών που τούς ακούν, τούς διαβάζουν, τούς ψηφίζουν.

Το ίδιο ισχύει και για τους ρυπαρογράφους του Διαδικτύου και δήθεν εκπαιδευτικούς που, στην σπουδή τους να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη, το δυσώδες μυαλό τους βρήκε το κατάλληλο θύμα: τον γυιο του Αντώνη Σαμαρά. Ξέθαψαν έτσι μία υπόθεση έξι ετών, στην οποία η Δικαιοσύνη έχει αποφανθεί, με μοναδικό στόχο να δημιουργήσουν εντυπώσεις και να φέρουν στην επιφάνεια ό,τι κατώτερα ένστικτα και συναισθήματα έχουν οι οπαδοί τους.

Όμως, η στρατηγική χυδαιότητα που ακολουθεί ο Σύριζα έχει στόχο. Επιδιώκει να συμπαρασύρει στην λασπολογία και στον πνευματικό του βόρβορο και την αντιπολίτευση. Ο Αλ. Τσίπρας, οι Καρανίκες, Καρτεροί και λοιποί, δεν επιθυμούν σοβαρές συζητήσεις σε σοβαρά θέματα. Γνωρίζουν ότι στο επίπεδο αυτό είναι χαμένοι από χέρι. Διότι δεν έχουν τίποτε να πουν. 

Εξάλλου, όπως είναι ήδη ορατό, κάποιοι σοβαροί υπουργοί της κυβέρνησης, επειδή γνωρίζουν, κρίνουν ότι πρέπει να σιωπούν –και αυτό κάνουν. Όπως και κάποια σοβαρά στελέχη του. Αρνούνται να παίξουν το παιχνίδι της χυδαιότητας, γιατί γνωρίζουν ότι σε κάποια φάση η λάσπη θα συμπαρασύρει και τους ίδιους.

Από την άποψη αυτή, ο «δαιμόνιος» Τσίπρας θα είχε ενδεχομένως πολλά να μάθει από τον Τσακαλώτο και τον Χουλιαράκη. Θα έπρεπε δε να γνωρίζει ότι ενίοτε η λάσπη γυρίζει στον τόπο παραγωγής της.


Στις 13 Ιούλη η εφημερίδα Καθημερινή έγραφε σε άρθρο οτι η ΕΛΑΣ είναι ενα βήμα μπροστά απο τον Ρουβίκωνα,με αφορμή δυο προσαγωγές μελών μας κοντά στην πρεσβεία της Αυστρίας.Τότε είχε αναφερθεί στα μίντια πως οι αρχές σταμάτησαν παρέμβαση της ομάδας στην εν λόγω πρεσβεία.Απο το χρονικό σημείο εκείνο και μετά, ο Ρουβίκωνας έκανε παρέμβαση στο σπίτι του βιομήχανου Στασινόπουλου,έσπασε τα κεντρικά γραφεία της Leroy Merlin,έσπασε την εφορία Ψυχικού,επιτέθηκε με μπογιές στο Υπουργείο Εξωτερικών και στο υπουργείο Υποδομών,και εισέβαλε μέσα στο κτίριο της Αυστριακής Πρεσβείας.Ολα αυτά χωρίς να πραγματοποιηθεί ούτε ΜΙΑ προσαγωγή.


Οι δε παρεμβάσεις έλαβαν χώρα στις καλύτερα φυλασσόμενες περιοχές.Τόσο μπροστά βλέπετε είναι η ΕΛΑΣ απο τον Ρουβίκωνα.Θα συμβούλευα τους αστυνομικούς ρεπόρτερ να μην βιάζονται να βγάζουν συμπεράσματα,και κυρίως να μην έχουν εμπιστοσύνη στις “πηγές” τους γιατί θα συνεχίσουν να εκτείθονται.Φέτος αυτά που θα γίνουν θα διασύρουν υπηρεσίες και θα εκθέσουν υπουργεία.....ΧΩΝΕΨΤΕ ΤΟ.
ΥΓ. Παράλληλα υπήρξε και συγκέντρωση τροφίμων και φαρμάκων για τους κατοίκους στο Μάτι.Οι δυναμικές παρεμβάσεις πρέπει και είναι ενα μικρό κομμάτι της δράσης μας.Τα δύσκολα είναι και αυτά που δεν “φαίνονται”.Σε κανένα βίντεο..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου