ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ... dunamitispress@yahoo.gr ...dunamitis1@gmail.com.... 24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο...

Τετάρτη 22 Αυγούστου 2018

Μπλακ-αουτ στην Αττική - Χωρίς ρεύμα πολλές περιοχές


Χωρίς ρεύμα έμειναν το μεσημέρι της Τετάρτης πολλές περιοχές της Αθήνας. Προβλήματα παρατηρούνται στο κέντρο της πρωτεύουσας, το Παγκράτι, την Καισαριανή, τη Δάφνη αλλά και τα Μελίσσια και την Κηφισιά. 

Σύμφωνα με πηγές του ΑΔΜΗΕ , η ομαλή ηλεκτροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί σε 2 με 2,5 ώρες.

Γενικότερα, από την Κηφισιά μέχρι και την Γλυφάδα
πολλές περιοχές αντιμετώπισαν και αντιμετωπίζουν πρπόβλημα ηλεκτροδότησης. Από τις διακοπές στην ηλεκτροδότηση έχει δημιουργηθεί πρόβλημα και στην κυκλοφορία των οχημάτων καθώς πολλοί είναι οι φωτεινοί σηματοδότες που έχουν τεθεί εκτός λειτουργίας.


Εκτός λειτουργίας είναι η γραμμή 2 (Ανθούπουλη- Ελληνικό), από Σύνταγμα μέχρι Άγιο Δημήτριο. Ενω προβλήματα υπήρξαν και στην γραμμή 3 αλλά και στο ΤΡΑΜ που αποκατασταθίστανται σταδιακά. Σύμφωνα με την ΣΤΑΣΥ το πρόβλημα της κίνησης των συρμών περιορίζεται στο τμήμα από το σταθμό Πανεπιστήμιο έως το σταθμά Ηλιούπολης, ενώ κανονικά γίνεται η κυκλοφορία από Ανθούπολη έως Πανεπιστήμιο και από τον σταθμό Ηλιόπουλη έως Ελληνικό.
ΔΕΗ.

Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ το μπλακ άουτ προκλήθηκε από βλάβη που σημειώθηκε στον σταθμό υψηλής τάσης της ΔΕΗ στην Παλήνη στις 14:12 το μεσημέρι, και επηρέασε το ηλεκτρικό σύστημα της Αττικής.

Η Πυροσβεστική έχει δεχθεί περίπου 70 κλήσεις για απεγκλωβισμό ατόμων από ανελκυστήρες.

Ο Δήμαρχος Παλήνης κ. Αθανάσιος Γιούτσος είπε στον ΣΚΑΪ: «Παλήνη Γέρκανας και Ανθούσα δεν έχουμε ρεύμα και δεν έχω καταφέρει να επικοινωνήσω ακόμα με την ΔΕΗ».

Σύμφωνα με πηγές του ΑΔΜΗΕ , η ομαλή ηλεκτροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί σε 2 με 2,5 ώρες.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου