ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ... dunamitispress@yahoo.gr ...dunamitis1@gmail.com.... 24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο...

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018

ΧΟΝΤΡΟ deal .... BOMBA μεγατόνων στην εγχώρια κατασκευαστική αγορά....


Συμφωνία βόμβα μεγατόνων στην εγχώρια κατασκευαστική αγορά. Ο ισχυρός άνδρας του ΑΚΤΩΡΑ Δημήτρης Κούτρας αποκτά αντί 8 εκατ. ευρώ το 20% 

των μετοχών της Intrakat του Σωκράτη Κόκκαλη! 

Σύμφωνα με το Capital.gr μνημόνιο συναντίληψης για την απόκτηση 6.095.431 μετοχών της Intrakat έναντι τιμήματος €8.000.000 υπέγραψαν η Intracom Holdings και ο κ. Δημήτριος Κούτρας.

Το deal, όπως εκτιμά το Κουρδιστό Πορτοκάλι, έχει και πολιτική διάσταση μια και τόσο ο Σωκράτης Κόκκαλης όσο και ο Δημήτρης Κούτρας στηρίζουν την κυβέρνηση και τον Αλέξη Τσίπρα.

Ετσι μετά τα media o ΣΥΡΙΖΑ ελέγχει και μεγάλο κομμάτι των κατασκευαστικών. Αυτό και αν είναι συστημικό παιγνίδι εξουσίας. Αντε να κερδίσει τώρα εκλογές ο Κυριάκος.

Οι μετοχές του Κούτρα αντιστοιχούν σε ποσοστό 20% του μετοχικού κεφαλαίου της Intrakat, όπως σημειώνει η Intracom Holdings σε σχετική ανακοίνωση.

Η συναλλαγή θα υπόκειται σε όρους και αιρέσεις, όπως η διενέργεια οικονομικών και νομικών ελέγχων και η χορήγηση των απαραίτητων εταιρικών εγκρίσεων.

Η εταιρεία θα δημοσιοποιήσει εγκαίρως, σύμφωνα με το νόμο, αλλά και κατά την πάγια πολιτική της για την πλήρη και ακριβή ενημέρωση των μετόχων της και του επενδυτικού κοινού, κάθε νέα σημαντική μεταβολή ή εξέλιξη που θα προκύψει για το θέμα αυτό, καταλήγει η ανακοίνωση.

Κατά πληροφορίες, ο κ. Κούτρας θα αναλάβει τη θέση του προέδρου της Intrakat, ενώ ο Πέτρος Σουρέτης θα διατηρήσει τη θέση του διευθύνοντα συμβούλου, ευρισκόμενος στο τιμόνι της εισηγμένης από το 2003.


ΠΗΓΗ  Κουρδιστό Πορτοκάλι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου