ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ... dunamitispress@yahoo.gr ...dunamitis1@gmail.com.... 24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο...

Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018

Σοκ στη Φλόριντα... Πυροβολισμοί σε τουρνουά video game - Τέσσερις νεκροί


Ενοπλος άνοιξε πυρ κατά νέων που συμμετείχαν σε τουρνουά Madden NFL livestreaming video game αμερικανικού ποδοσφαίρου, 

σε μπαρ του εμπορικού κέντρου Jacksonville Landing, όπου λειτουργούν αίθουσες ψυχαγωγίας και εστιατόρια.


Οι Αρχές κάνουν λόγο για τέσσερις νεκρούς και επτά τραυματίες, αν και νωρίτερα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης έκαναν λόγο για έντεκα.

Σύμφωνα με την αστυνομία του Τζάκσονβιλ νεκρός είναι και ο ύποπτος για την επίθεση. Πηγές που επικαλείται η New York Post, πρόκειται για παίκτη, ο οποίος έχασε και εκνευρίστηκε, ανοίγοντας πυρ αδιακρίτως, πριν αυτοκτονήσει. 

Όπως ανακοίνωσε ο σερίφης Μάικ Γουίλιαμς, στην ενημέρωση για την υπόθεση, δεν υπήρχε δεύτερος δράστης στην αιματηρή επίθεση, ενώ ο ένοπλος ήταν λευκός,του οποίου η ταυτότητα δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή. Επίσης, δεν διευκρίνισε τον τόπο κατοικίας του δράστη, αν ήταν το Τζάκσονβιλ ή άλλη περιοχή. Τόνισε ακόμη, ότι περισσότερες πληροφορίες θα αναρτώνται στον λογαριασμό του στο Twitter, ενώ συνέντευξη Τύπου θα παραχωρήσει και ο δήμαρχος της πόλης.

Οι δυνάμεις της αστυνομίας και οι υπηρεσίες πρώτων βοηθειών έσπευσαν αμέσως στο σημείο της επίθεσης.








Οι αστυνομικοί, τόνισαν ότι βρήκαν ανθρώπους να έχουν κλειδωθεί σε διάφορα σημεία για να γλιτώσουν, λέγοντάς τους να παραμείνουν ψύχραιμοι και στις θέσεις τους, συστήνοντάς τους να καλέσουν το 911 ώστε οι ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας να τους εντοπίσουν και να τους βοηθήσουν.


«Σας ζητούμε να παραμείνετε ήρεμοι, να παραμείνετε εκεί όπου κρύβεστε. Οι ειδικές δυνάμεις SWAT πραγματοποιούν μεθοδική έρευνα στο εσωτερικό του Landing. Θα σας βρούμε. Παρακαλείσθε να μην βγείτε τρέχοντας», ανέφερε στο μήνυμά του το γραφείο του σερίφη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου