ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ... dunamitispress@yahoo.gr ...dunamitis1@gmail.com.... 24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο...

Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2019

Όλη η αλήθεια για την σκευωρία κατά Μαρινάκη - Ποιοί επιχείρησαν να θέσουν σε ομηρία τον κορυφαίο επιχειρηματικό παράγοντα



Ένας ολόκληρος κρατικός και παρακρατικός μηχανισμός επιχείρησε να θέσει σε δικαστική ομηρία τον κορυφαίο 

επιχειρηματικό παράγοντα, μετά το ναυάγιο της επιχείρησης άλωσης του
τύπου και ειδικά του «Βήματος» και των «Νέων», στα οποία είχε επενδύσει στρατηγικά ο Αλέξης Τσίπρας.

Οι εντολές στους μηχανισμούς που διέθετε το Μαξίμου στη Δικαιοσύνη και άλλες νευραλγικές κρατικές υπηρεσίες, προέρχονταν από πολύ ψηλά. Από τον ίδιο τον πρωθυπουργό. Η στρατηγική του Μαξίμου είχε επικεντρωθεί στην κατασκευή κατηγοριών με στόχο τη δικαστική ομηρία του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας και τα κορυφαία στελέχη της τότε κυβέρνησης γνώριζαν, ότι οι κατασκευασμένες κατηγορίες δεν άντεχαν σε κανένα δικαστήριο.

Αυτό βέβαια δεν τους ενδιέφερε γιατί το μόνο που επεδίωκαν ήταν να ασκήσουν πιέσεις προς τον πρόεδρο του Ολυμπιακού και να τον αναγκάσουν να αλλάξει τη γραμμή του «Βήματος» και των «Νέων».

"Με τις δύο αυτές εφημερίδες θα εγκλωβίσουμε την Κεντροαριστερά και θα κερδίσουμε τις εκλογές", διαβεβαίωνε ο Αλέξης Τσίπρας τους στενούς του συνεργάτες. Γι’ αυτό το Μαξίμου επιστράτευσε τρεις υπουργούς, υψηλόβαθμα στελέχη κρατικών μηχανισμών, όπως το Λιμενικό καθώς και μια εισαγγελέα για να μπορέσει να στήσει τη σκευωρία.

Ταυτόχρονα ο εκδοτικός και δημοσιογραφικός υπόκοσμος που στήριζε την τότε κυβέρνηση, είχε αναλάβει εργολαβικά την εκστρατεία κατασυκοφάντησης του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Μάλιστα κάποια από τα μέσα ενημέρωσης που πρωτοστατούσαν στην επιχείρηση λασπολογίας, συνδέονταν με συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα.

Με εντολή Τσίπρα κορυφαίος υπουργός είχε ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με προφυλακισμένους στον Κορυδαλλό για να αποσπάσουν επιβαρυντικές καταθέσεις για τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Υπερβαίνοντας κάθε όριο αθλιότητας έφτασαν σε σημείο να επιστρατεύουν και σεσημασμένους ανθρώπους του υποκόσμου, ένας εκ των οποίων κυκλοφορούσε με οδηγό λιμενικό που έπαιξε με εντολή της παρακρατικής συμμορίας τον βρόμικο ρόλο στο «Noor1».

To μέγεθος της άθλιας σκευωρίας που συντελέστηκε με την υπόθεση του «Noor1» ξεπερνάει ακόμα και το κόλπο που στήθηκε με τη NOVARTIS για να τεθούν σε καθεστώς δικαστικής ομηρίας κορυφαία στελέχη της τότε αντιπολίτευσης μεταξύ των οποίων οι δύο πρώην πρωθυπουργοί.

Οι σκευωροί της NOVARTIS εξαιτίας της μεγαλοψυχίας του Κυριάκου Μητσοτάκη γλίτωσαν την παραπομπή στο Ειδικό Δικαστήριο.

Εξαίρεση αποτελεί ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, ο μόνος που παραπέμφθηκε από τα πολιτικά πρόσωπα. Το ερώτημα που τίθεται είναι αν θα εξασφαλίσουν ασυλία και για τη σκευωρία που έστησαν κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη.
Καταιγιστικές οι αποκαλύψεις

Οι αποκαλύψεις για την παρακρατική συμμορία που στοχοποίησε τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, αναμένονται καταιγιστικές.

Τα εκτελεστικά όργανα που έστησαν την αθλιότητα με εντολή Τσίπρα, είναι σίγουρο ότι θα αντιμετωπίσουν και μάλιστα πολύ σύντομα κακουργηματικές κατηγορίες. Γιατί οι λιμενικοί και οι σεσημασμένοι δεν έχουν ασυλία. Ούτε βέβαια και οι δικαστές που έκαναν καταδρομικές επιχειρήσεις τη νύχτα στον Κορυδαλλό.

Το ερώτημα που τίθεται είναι αν τελικά η Δικαιοσύνη θα αγγίξει και τα πολιτικά πρόσωπα που έπαιξαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην άθλια αυτή σκευωρία.

Αυτή τη φορά η κυβερνητική πλειοψηφία δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να υποκύψει σε λογικές συμψηφισμών.

Δημοσιεύθηκε στο "ΚΑΡΦΙ" του Σαββατοκύριακου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου