ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ... dunamitispress@yahoo.gr ...dunamitis1@gmail.com.... 24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο...

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018

Πάμε σε εκλογές;...Ο Καμμένος ΡΙΧΝΕΙ τον Τσίπρα, τον στηρίζουν Φώφη-Ποτάμι!

Σύμφωνα με πληροφορίες της τελευταίας στιγμής ο Πάνος Καμμένος και οι θρυλικοί ΑΝΕΛ 

θα καταψηφίσουν την συμφωνία για την αλλαγή της επίσημης ονομασίας της FYROM. Ο Τσίπρας 

όμως εξασφάλισε την στήριξη του ραγδαίου ΚΙΝΑΛ καθώς και του Ποταμιού.

Πάνος Καμμένος:

–Δεν θα αφήσω να περάσει αυτό το όνομα!

 Δεν συμφωνούμε και δεν θα ψηφίσουμε καμία συμφωνία που θα περιέχει τον όρο Μακεδονία. Δεν είναι μια απόφαση που μπαίνει σε διαπραγμάτευση. Είμαι σε άμεση συνεννόηση με τον πρωθυπουργό, ενημερώθηκα χθες και εχθές το βράδυ μιλήσαμε με τον Τσίπρα. Είμαστε σε μια φάση πλέον που στη σημερινή ημέρα θα έχει το απόγευμα επικοινωνία με τον Ζάεφ προκειμένου να δοθεί μια απάντηση. 

Η πρόταση αυτή προκειμένου να έρθει προς κύρωση στη Βουλή όπου εκεί θα και η θέση μας θα είναι αρνητική, είναι η πρώτη φορά που θα θέσω θέμα κομματικής πειθαρχίας. 

Όποιος σκέφεται να αλλάξει θέση, να φύγει τώρα από το κίνημα…Την επίτευξη συμφωνίας με τον πρωθυπουργό των Σκοπίων Ζόραν Ζάεφ για την αλλαγή της επίσημης ονομασίας της FYROM ανακοίνωσε κατά πληροφορίες ο Αλέξης Τσίπρας στον Προκόπη Παυλόπουλο τον οποίο επισκέπτεται στο Προεδρικό Μέγαρο.

Αυτή την ώρα, σύμφωνα με όσα είπε κυβερνητικός αξιωματούχος που συνοδεύει τον κ. Τσίπρα στο Προεδρικό Μέγαρο, ο πρωθυπουργός μεταφέρει στον Προκόπη Παυλόπουλο τη θετική απάντηση του Ζόραν Ζάεφ.
Η ίδια πηγή από το Μέγαρο Μαξίμου είπε στους δημοσιογράφους που βρίσκονται έξω από το Προεδρικό Μέγαρο ότι έγιναν δεκτές οι προϋποθέσεις που είχε θέσει η ελληνική πλευρά, δηλαδή η νέα ονομασία της FYROM να ισχύει erga omnes και να απαλειφθούν οι αλυτρωτικές αναφορές από το σύνταγμα της ΠΓΔΜ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου