ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ... dunamitispress@yahoo.gr ...dunamitis1@gmail.com.... 24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο...

Τρίτη 12 Ιουνίου 2018

«Ερυθρόλευκος» ο ΜακΚέι – Πάντα στο «κάδρο» ο Ποντέτσε


Ίσως και μέσα στην εβδομάδα να σημειωθούν εξελίξεις στην υπόθεση του Μπάρι ΜακΚέι στον Ολυμπιακό. 

Η μεταγραφή του Σκοτσέζου εξτρέμ, ο οποίος μέχρι σήμερα αγωνίζεται στη Νότιγχαμ Φόρεστ, φαίνεται πως ...είναι στην τελική ευθεία και χθες η ιστοσελίδα Hitc έγραψε: «Αναντίρρητα, η Νότιγχαμ θα μπορούσε να κάνει μια “προσθήκη” στις πτέρυγες κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου, ειδικότερα από τη στιγμή που ο πρώην άσος της Ρέιντζερς, Μπάρι ΜακΚέι, είναι τώρα πολύ κοντά στη μετακίνησή του στον Ολυμπιακό». 

Την ώρα που ο ΜακΚέι δείχνει να ετοιμάζει τις βαλίτσες του για Ελλάδα, οι Πειραιώτες ψάχνουν για δεύτερο ακραίο φορ, με τον Ντάνιελ Ποντέτσε που έμεινε ελεύθερος από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας να παραμένει ψηλά στη σχετική λίστα της διοίκησης. 

Ωστόσο, ο Πορτογάλος άσος βρίσκεται στο «στόχαστρο» και της Σεβίλλης, με ό,τι αυτό κι αν συνεπάγεται για τη δυσκολία για τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και τις επαφές που έχουν με την πλευρά του παίκτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου