ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ... dunamitispress@yahoo.gr ...dunamitis1@gmail.com.... 24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο...

Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018

O Tσίπρας και οι χαβαλέδες του ΣΕΒ

O Φέσσας από το βήμα του ΣΕΒ του έδωσε για μια ακόμη φορά συγχαρητήρια. 

Οι εταιρίες του προέδρου του ΣΕΒ κάνουν δουλειές με το γκουβέρνο (ελληνικό δημόσιο), ως εκ τούτου 
Από τον Βασίλη Μπόνιο

τα συγχαρητήρια στον πρωθυπουργό θα μπορούσαν να εκληφθούν και σαν ένδειξη ευγνωμοσύνης. 
Σημειωτέον ότι ο Φέσσας όλο το προηγούμενο διάστημα δήλωνε κουρασμένος από τα βαριά καθήκοντα της προεδρίας του ΣΕΒ και πως δεν θα ξαναήταν υποψήφιος.



Οταν όμως κάποιοι την έστησαν στον Βαγγέλη Μυτιληναίο για να του κλείσουν τον δρόμο στην προεδρία, ο Φέσσας βρήκε το χρόνο και ξεκουράστηκε και με μεγάλη χαρά έδωσε εκ νέου ψήφο εμπιστοσύνης στον εαυτό του.

Αναρωτιέται κανείς αν τα μέλη του ιστορικού συνδέσμου έχουν συναίσθηση της πραγματικότητας που δημιούργησε η κυβέρνηση Τσίπρα στις επιχειρήσεις. Παρότι δεν έχουν στις τάξεις τους μικρομεσαίες επιχειρήσεις δεν είναι δυνατόν να αγνοούν το φορολογικό και ασφαλιστικό Αουσβιτς που δημιούργησαν οι Τσίπρας και Τσακαλώτος στην αγορά.

Με πολιορκητικό κριό την ιδεοληψία τους λιάνισαν στην κυριολεξία τους ελεύθερους επαγγελματίες και τις μικρές επιχειρήσεις μετατρέποντας την Ελλάδα σε ένα Φορολογικό Στρατόπεδο. Αυτή την πραγματικότητα δεν είναι δυνατόν να την αγνοούν τα μέλη του ΣΕΒ. Βέβαια ο ελληνικός ΣΕΒ δεν έχει καμία σχέση με το σύνδεσμο των βιομηχάνων της Γερμανίας για παράδειγμα. Η Γερμανία έχει πραγματικούς βιομηχάνους γιατί διεθέτει βιομηχανίες. Ο ελληνικός ΣΕΒ, αν εξαιρέσεις καμμιά δεκαριά πραγματικούς βιομήχανους, είναι ένας σύνδεσμος αεριτζήδων-πεπετζήδων.

(Οπου νάναι θα περάσει το κατώφλι του ΣΕΒ και η Σούλα με την αλυσίδα μπουρδέλων “Ικανοποίηση” στη Λάρισα και τη Λαμία.)

Πως όμως κατάφερε ο Τσίπρας να υποτάξει την εγχώρια πλουτοκρατία;

Η εξήγηση είναι απλή: Oι πιο πολλοί από δαύτους ήταν βουτηγμένοι στα θαλασσοδάνεια, τίγκα στις παρανομίες και ανοιχτές υποθέσεις με την Δικαιοσύνη. Μάλιστα όσοι έβγαλαν τα λεφτά τους έξω πιάστηκαν στις γνωστές λίστες.

Θα μας πείτε πως είναι δυνατόν ο Τσίπρας να μην αισθανθεί δέος για τα δήθεν βαριά ονόματα του τόπου; Γι΄αυτό φρόντισαν οι ίδιοι οι εγχώριοι επιχειρηματίες-βιομήχανοι. Οταν διαπίστωσαν ότι ο Τσίπρας έρχεται καβάλα στο άλογο άρχισαν να τον γλείφουν με πρώτη και καλύτερη τη Γιάννα Αγγελοπούλου. Φοβισμένος και ο θαλασσοδανεισμένος Ψυχάρης ικέτεψε έλεος. Η γάτα των Ιμαλαίων ήταν τελικά ο τελευταίος ασπασμός του Αλέξη στον Ψυχάρη.

Ενας μετά τον άλλον προσκύνησαν και άρχισαν να στέλνουν βιβλιοθήκες στα παιδιά.Οπως παραδέχθηκε και ο Βαγγέλης Μαρινάκης είδε πολλές φορές τον Τσίπρα και τον βοήθησε. Δεν ήταν ο μόνος. Πολλοί πέρασαν από το παγκάρι. Ο Τσίπρας λοιπόν πήρε τον αέρα στην εγχώρια λματ όπως θα έγραφε και ο ένοπλος σύντροφος Κουφοντίνας. Δεν φτάνει που τους πήρε τον αέρα, τους διέσυρε κιόλας και στη κρατίστρια και δειλή Μέρκελ στην προσπάθειά του να κερδίσει την συμπάθειά της. Και τα κατάφερε. Της είπε ότι οι εγχώριοι επιχειρηματίες και βιομήχανοι έφαγαν δημόσιο χρήμα, άρπαξαν θαλασσοδάνεια και έστηναν νόμους σε συνεργασία με την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ. Ο Τσίπρας πούλησε κάθαρση στη Μέρκελ αλλά και στο πόπολο. Οτι πάνε να κάνουν στην Ισπανία ο Σάντσεθ με τον Ιγκλέσιας.

Αντιλαμβάνεστε λοιπόν ότι αυτός ο κύκλος της παρακμής δεν πρόκειται να κλείσει. Η Ευρώπη βρίσκεται σε μια δίνη εξαιτίας της έλλειψης ηγετών για την ακρίβεια εξαιτίας κρατιστών ηγετών που αντιλαμβάνονται την διακυβέρνηση όπως οι μαφιόζοι που πουλάνε προτασία στα μαγαζιά. Ιερατείο των κρατιστών ηγεσιών είναι φυσικά οι Βρυξέλλες.

Εδώ όπου τα κόμματα εξουσίας στέλνουν τα πολιτικά delivery-συνήθως πολιτικούς χωρίς προσωπικότητα-για να στελεχώσουν το γραφειοκρατικό Ιερατείο των Κρατιστών. Αυτή η άθλια Ευρώπη των κρατιστών δεν έχει καμμία τύχη και η μία κρίση θα διαδέχεται την άλλη. Πολύ σύντομα θα πέσει στο λάκο και η Γερμανία της οποίας η μεγαλύτερη τράπεζα βρίσκεται στα όρια της κατάρρευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου